Paardrijden in Monument Valley

Paardrijden in Monument Valley

door op 25-09-2017

Echt heel leuk en bijzonder om te doen is een Paardrijtocht langs de Butes van Monument Valley. Ga wat later in de middag als het warm is, bovendien is het licht dan mooier. We hebben een tocht geboekt op de parkeerplaats bij Monument Valley visitors centre. Je kan zelf kiezen voor de lengte van de tour en je gaat met een prive gids op pad. Wij vonden het een onvergetelijke ervaring en bijzonder om zo deel uit te maken van dit prachtige gebied. Je hoeft geen ervaring te hebben wijzelf hadden nog nooit op een paard gezeten.


Sportief Dieren Actief Exclusief
door Pieter Geert op 23-08-2019

in het hoogseizoen is het verstandig om vooraf te reserveren via Sacred Monument Tours. Dit is een van de weinige lokaties waar ervaren ruiters ook aan hun trekken komen. In veel parken lopen de paarden stapvoets nose-to-tail, maar hier hebben mijn dochters 2 uur lang kunnen draven en galopperen.

door Fam. Lakerveld op 21-10-2018

Wij hebben het paardrijden geregeld bij Navajo-mensen op de KOA camping in Monument Valley. Handig om meteen vanaf de camping al op het paard te kunnen. Wij hadden de namiddag van tevoren gereserveerd voor 5 personen, voor een zonsopgang rit. We moesten er om 6.30 uur zijn. Toch nog wel 30 min. staan wachten voordat ze de paarden gezadeld hadden. Een tour van anderhalf uur gedaan (70 dollar p.p.) Prachtige uitzichten met de opgaande zon. We hadden allemaal, op één dochter na, geen ervaring. Een hele belevenis.

door heppinga op 25-09-2017

Niet goedkoop (voor 1,5 uur) maar een onvergetelijke ervaring. Op pad met een native-american die van alles kan vertellen over het leven en de natuur in Monument Valley.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan