Rondrit door Monument Valley met eigen vervoer

Rondrit door Monument Valley met eigen vervoer

door blswk op 13-07-2016

Op advies van Tioga-tours waren wij bij ons bezoek aan Monument Valley van plan een Jeep-tour te boeken. We spraken ter plaatse een Nederlandse familie die net een rondrit door het park hadden gemaakt met een huurauto. Hoewel de weg niet geasfalteerd is, is de weg zodanig goed dat zij adviseerden met de eigen (huur)auto te gaan. Wij hebben dat vervolgens ook gedaan en daar hebben we geen spijt van. Afgezien van de kosten heeft dat het grote voordeel dat je zelf je tempo en stopmomenten bepaalt.


door meineenengelina@gmail.com op 28-11-2018

Wij hebben onze reis met een camper gemaakt en daar een tour geboekt in een open jeep met een gids. Achteraf hadden we beter een auto kunnen huren om daarmee het park in te gaan want dan had je meer vrijheid gehad en had ook veel mee kunnen besparen. We waren met z’n vieren 278 dollar kwijt en het verhaal van de gids stelde niets voor.

door Margo van Oers op 12-08-2014

Om Monument Valley te bezoeken moet je echt de vallei in. Helaas zijn de tours erg duur (circa US 300,- voor 4 personen). De self guided tour is te doen tot John Ford's Point zelf met gewone auto.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!