Mt Rainier Enorme vulkaan met gletsjer

Mt Rainier Enorme vulkaan met gletsjer Mt Rainier National Park, Pierce, WA

door Annelies Rottgering op 16-08-2013

Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wat een prachtig park. De vulkaan torent boven zijn omgeving uit, met indrukwekkende gletsjers. Je kunt er prachtig wandelen, vooral vanaf Paradise, maar ook via de Wonderland Trail het hele park rond, van alpien landschap naar regenwoud. Ook veel dieren te zien (marmotten en veel soorten vogels). Ook het uitzicht op de andere vulkanen uit da Cascades is schitterend (Mount St Helens, Mt Hood). De uitgezette wandelingen zijn prima te volgen en varieren van simpel tot heftig.


Sportief Dieren Actief
door M. Mulder op 29-09-2015

Prachtige natuur en fraaie wandelingen. Veel schitterende uitzichtspunten en in de zomer moet het hier prachtig zijn door de vele bloemen die in september helaas uitgebloeid waren. Toegankelijk met de pas voor de nationale parken.

door Annelies Rottgering op 16-08-2013

Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar wat een prachtig park. De vulkaan torent boven zijn omgeving uit, met indrukwekkende gletsjers. Je kunt er prachtig wandelen, vooral vanaf Paradise, maar ook via de Wonderland Trail het hele park rond, van alpien landschap naar regenwoud.

Schrijf een review
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!