Chihuly Garden of Glass

Chihuly Garden of Glass

door Martin W. op 28-05-2016

In dit museum zie je allerlei stukken van Chihuly. In de verschillende kamers zie je kleurrijke thema's van deze glaskunstenaar. In een filmzaal draaien korte films over de verschillende dingen die deze man heeft gemaakt. Erg leuk om te doen. Er zijn combitickets te koop samen met de Space Needle.

Het Chihuly Garden of Glass museum is deels binnen en deels buiten en ligt aan de voet van de Space Needle in Seattle, dus perfect te combineren. In de buurt zijn nog veel meer leuke dingen te doen voor jong en oud.

Met de monorail kun je hier eenvoudig komen.


Cultureel
door Ferry Roelofs op 30-08-2019

Het werk van Chihuly is absoluut erg mooi en heel bijzonder. De prijs is echter best hoog (~$30). Voor die prijs hadden wij meer verwacht.

door Cyntia op 14-08-2018

Chihuly Gardenand Glass is echt een aanrader. Prachtige glazen sculpturen, bloemen en schalen. Je loopt door verschillende zalen en valt van de ene verbazing in de andere. Zelfs onze kinderen - 5 en 10 - waren onder de indruk en waren bij sommige dingen niet weg te slaan. Van het museum hadden ze een soort speurtocht meegekregen die zeer in de smaak viel. Combiticket met Space Needle was $54, voor kinderen $38.

door Martin W. op 28-05-2016

Prachtig museum. De kleuren spreken en vormen spreken tot de verbeelding. Niet te groot. In circa 2 uur kun je alles goed bekijken.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan