Sulphur Mountain Gondola

Sulphur Mountain Gondola

door Familie Smit op 15-08-2017

Gondel naar Sulphur Mountain. Eenmaal boven kun je over een boardwalk naar het uitzichtpunt lopen (1 km one-way), 360 graden uitzicht. Aanrader om op een heldere dag (liefst ochtend, in verband met parkeren) te doen, het uitzicht is fantastisch! Boven bij de gondel zelf is een groot visitorcenter met exposities, een winkeltje en een restaurant.


Leuk met kinderen
door Martin de Jonge op 05-07-2019

zeer zeker de moeite waard om te doen bij helder/zonnig weer. met de smalle, 4 persoons gondels, zit je in een min of 10 bovenop de berg. je waant jezelf echt boven op de bergen met een schitterend uitzicht. met de busdienst vanuit Banff ben je er zo of als je een excursie boekt waar de gondola bij in zit. als het mooi weer is zeker doen

door fafa06hn op 20-10-2018

Dit is gewoon een must (bij helder weer), wat een verschrikkelijk mooi uitzicht hier en je waant jezelf echt "on top of the world"!!! Pak de gratis shuttlebus die vanuit het centrum rijdt naar de voet van de Gondola en stap hier in. je kan proberen om er met je eigen auto te parkeren maar het is er vooral in het hoogseizoen verschrikkelijk druk, dus bespaar jezelf een wandeling (tenzij je juist graag wandelt) en pak die bus.

door Martin W. op 08-03-2018

Best prijzig om naar boven te gaan (ca 40 euro), maar eenmaal boven heb je een geweldig uitzicht over de Canadese rockies en kun je nog een mooi aangelegde wandeling maken over de boardwalk.

door Familie Smit op 15-08-2017

Dure gondel, maar op een helder dag is het de prijs meer dan waard! Prachtig uitzicht. Warme kleren meenemen, boven is het (zeker vroeg in de ochtend) koud!

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan