sunwapta falls

sunwapta falls

door Creutzburg op 14-09-2018

De Sunwapta-waterval is een waterval in de Sunwapta-rivier Het water komt voort uit de Athabasca-gletsjer.Het betreft een klasse 6-waterval met een val van 18 meter en een breedte van 9,1 meter. Net voor de waterval is een klein eilandje waar aan beide kanten het waterlangs stroomt naar beneden toe.

bij de supwapta waterval zijn er verschillende punten waar je de waterval kunt bekijken en genieten van het prachtige plaatje.

je kunt er voor kiezen om een wandeling van 1.2 km te gaan maken naar de sunwapta lower falls.


Actief
door Creutzburg op 14-09-2018

wij waren er eind van de middag. qua drukte vonden wij het nog wel mee vallen. het was prachtig om te zien. kon er wel uren naar kijken. mooi om te zien hoe er vlak voor de waterval een klein eilandje is waar het water langs stroomt. wij zijn naar beneden gegaan net boven de waterval om te gaan luisteren naar het water wat langs je heen komt denderen. prachtig gewoon

zelf hebben wij de wandeling gemaakt naar de Sunwapta lower falls. het is een kleine wandeling van 1.2 km, door een rustig stukje bos. Tijdens onze wandeling naar beneden kwamen wij een enkeling tegen die ook de wandeling naar beneden had gemaakt.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan