Lake Louise Lake Agnes Trail

Lake Louise Lake Agnes Trail

door op 12-10-2016

Vanuit Lake Louise is de schitterende Lake Agnes house trail te doen, maar dan de pittigste, eerts een uur langs het mee en dan omhoog naar het Teahouse (9.7km) , halverwege kun je in het Teahouse een broodje eten of iets drinken. Schittende vergezichten over het meer. Om hoog lopen kostte ons bijna 2,5 uur, naar beneden gaat sneller 1 uur. Zorg dat je vroeg bij het meer bent anders kun je daar niet meer parkeren. Nadeel erg druk.

Wij liepen eerst naar Plain of six glaciers Teahouse, dat is langs Lake Louise rechtdoor 2 uur stijgen. Dat is minder stijl dan naar Lake Agnes en goed te doen als je goed ter been bent. Vanuit dat Teahouse liepen we bovenlangs via Mirror Lake naar Lake Agnes Teahouse, prachtige bergwandeling. Vandaar in een uur weer terug naar Lake Louise. Totaal liepen we 5 uur.


Sportief
door hanslasonder op 03-10-2022

prachtige bergwandeling langs 2 Teahouses. Goed te doen, je moet geen last hebben van hoogtevrees op een deel van de route en goed kunnen lopen over keienpaden.

door Flo op 17-06-2022

Helaas waren alle meren nog bevroren toen wij er waren, maar desalniettemin een prachtige wandeling. Tip: neem sneeuwkettingen voor je wandelschoenen mee, want het pad was bij ons ook nog volledig besneeuwd.

door Leo & Maxime op 01-07-2019

Als het druk is in het theehuis (de trap staat vol wachtende mensen), aan de keukendeur wordt take-away verkocht. Even wachten tot een serveerster naar buiten komt om je order aan te nemen. Ze bakken alles zelf maar als het druk is wordt, komt dat de kwaliteit niet ten goede. En de chocomelk is water met te weinig Nesquick. Maar ach, met zo'n meer voor je neus.

door w.kos op 12-10-2016

zie voorgaande commentaar

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan