Moraine Lake en parkeren

Moraine Lake en parkeren

door G. van der Schaaf op 20-09-2016

Morain Lake bij Lake Louise is een trekpleister. Alleen is er weinig parkeerruimte. Na 11 km bergop te hebben gereden bleek er geen plek meer voor onze camper. Dan maar terug. Toen was de weg bergop inmiddels afgesloten . Tip: Ga echt heel vroeg daarheen. Wij weken uit naar Lake Louise (meer) en daar was een groot parkeerterrein. Het dorp Lake Louise heeft eigenlijk niets te bieden.


Ontspanning
door Leo & Maxime op 01-07-2019

Zoals al geschreven: voor 9uur of na 16uur naar Moraine anders is de weg dicht. Maar je kunt wel aangeven dat je niet naar het meer gaat, maar naar Paradise Valley. Vanaf daar is een prachtige wandeltrail naar Lake Moraine. En eerlijk gezegd, vind ik Lake Annette (half bevroren) en Paradise Valley mooie dat Lake Moraine.

door marloessiccama op 24-06-2018

Echt prachtig meer! Ja, parkeren is lastig, zeker met een 30ft RV. Voor ons bezoek aan Lake Louise namen we de bus vanaf de overflow langs de hwy. We aten in het motel in Lake Louise (verder niet echt de moeite waard) waar je prima achter kunt parkeren met een RV . Daarna, tegen een uur of 19 gingen we omhoog naar Moraine Lake, de weg was weer open en er was parkeergelegenheid genoeg! Dus of heel vroeg of wat later.

door Familie Smit op 21-08-2017

Bezoek in het hoogseizoen eerst Moraine Lake en daarna pas Lake Louise. De parkeerplaats van Moraine Lake was om kwart over acht vol, we konden nog langs de weg parkeren. Iets later en het was niet meer gelukt. Het uitzicht op dit meer is fantastisch! Moet je bezoeken!

door Versloot op 18-06-2017

Mooiste meer in de regio. Ook hier een must om vroeg te zijn (liefst voor 8en). Er lopen een aantal tof uitziende hikes vanaf de parking, maar waren helaas nog niet toegankelijk toen wij er waren (juni 2017).

Extra tip: er zijn (heel) veel pika's te spotten op de korte wandeling naar het hoge uitkijkpunt. Grappige beestjes die al hun angst voor mensen ondertussen hebben verloren.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan