Suspension bridge Elk Falls Provincial Park

Suspension bridge Elk Falls Provincial Park Campbell River, Brits-Columbia, Canada

door Ronald de Ridder op 22-07-2015

Deze brug is 12 mei 2015 geopend in Elk Falls Provincial Park. De omgeving is prachtig. Ik kan geen vergelijking maken met de brug in Vancouver, maar een belangrijk verschil is dat de toegang van deze gratis is. Het is even zoeken, omdat er nog niet veel borden zijn geplaatst. Gelukkig vertellen de inwoners van Campbell river graag waar de brug te vinden is.


door Marjan op 22-10-2019

Wandeling naar de brug was goed te doen maar alles is nieuw aangelegd. De hangbrug is een constructie van roestvrijstaal met hoge gazen afscheidingen. Het is allemaal te nieuw en mist karakter.

door R. op 10-08-2019

Mooie plek, leuk kort wandelingetje naar de suspension bridge en waterval. Maar enkele kilometers van Campbell River.

door Familie Verheyen op 23-08-2016

De komende periode wordt er gewerkt aan het stuwmeer, zodat een nieuwe parking werd aangelegd. Wandelpad naar brug is circa 1km, zeer gemakkelijk te doen. Van locals verneem je dat deze brug - alhoewel ze kleiner is - niet moet onderdoen voor de Capillano in Vancouver; bijkomend is deze gratis en veel minder druk bezocht.

door Ronald de Ridder op 22-07-2015

Deze brug is 12 mei 2015 geopend. De omgeving is prachtig. Ik kan geen vergelijking maken met de brug in Vancouver, maar een belangrijk verschil is dat de toegang van deze gratis is. Het is even zoeken, omdat er nog niet veel borden zijn geplaatst. Gelukkig vertellen de inwoners van Campbell river graag waar de brug te vinden is.

Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan