Painted Turtle clearwater restaurant aan het Dutch lake.

Painted Turtle clearwater restaurant aan het Dutch lake.

door op 06-10-2017

Aan de overkant van ons overnachtingshotel Well Gray Inn ligt het Dutch lake. Dit meer kun je niet zien vanaf de weg aangezien er een bos is tussen de Highway/Hotel en het meer. Op loopafstand van het hotel (prachtige weg langs/over de RV camping) dwars door het bos en langs het meer kom je na ongeveer 20 minuten bij het restaurant Painted Turtle. Geweldig lokatie direct aan het meer met prachtig uitzicht op het meer en de bergen. Bij dit restaurant moet je eigenlijk reserveren om een tafel te krijgen, we hadden het geluk dat het een mooie rustige avond was zodat we op het terras (met heaters!) plaats konden nemen. Vriendelijke bediening en een uitgebreide menukaart. We hebben er heerlijk gegeten. De terugweg was (omdat het inmiddels donker was) rechtstreeks langs de hoofdweg op en binnen 10 minuten terug bij het hotel.

Indien je met de auto naar dit super restaurant is het wellicht wat verwarrend. Je dient de camping op te rijden. Niet alleen het eten is super, de ober zorgt ook dat je je helemaal thuis voelt.


's Avonds
door marloessiccama op 24-06-2018

Wij vonden de prijs/kwaliteit van het diner niet goed. Het personeel was erg lawaaiig en vooral veel met elkaar bezig ipv met klanten. De plek is echter prachtig en 's morgens een kopje koffie op het terras in de zon met nu een rustige vriendelijke serveerster, maakte veel goed.

door mhendricksen190 op 06-10-2017

verrassend leuke lokatie met super uitzicht

door riahehemann op 25-09-2017
Schrijf een review
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan