Kettle Valley Railroad in de Myra Canyon

Kettle Valley Railroad in de Myra Canyon

door op 06-10-2016

Voor wandelaars en fietsers is dit traject een leuke onderbreking van de vakantie. In de Myracanyon bereik je via een onverharde bergweg na 8 km de top. Daar is een mobiele fietsverhuur aanwezig. Wandelend en fietsend ga je over een traject van gerestaureerde spoorbruggen en -tunnels. Je hebt een mooi uitzicht over de vallei en Kelowna. Er zijn boven geen voorzieningen. Neem drinken en wat snacks mee in de rugzak.

Een nederlands gezin wat daar al 13 jaar woont, is met deze verhuur begonnen. Hele gezin hier werkzaam ! Je kunt, als jewilt, een van hun als gids meevragen. ( tegen betaling uiteraard). Echt een aanrader om daar fietsen te huren. !!!! Toiletwagen is daar aanwezig.


Sportief Ontspanning
door martha-smeding@hotmail.com op 28-09-2018

Prachtige wandeling gemaakt over de spoorbruggen en -tunnels. Mooie vergezichten. Bijzonder om te lezen over de geschiedenis.

door Wiecher en Ellie op 21-10-2017

Wij hebben het traject lopend gedaan, je gaat dan heen en weer maar het uitzicht is toch anders. Onderweg veel interessante info op de bordjes, wat een geschiedenis. Neem warme kleding en wat eten/drinken mee voor onderweg.

door hammingtermeer@msn.com op 06-10-2016
Schrijf een review
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie