Kettle Valley Railroad in de Myra Canyon

Kettle Valley Railroad in de Myra Canyon

door op 06-10-2016

Voor wandelaars en fietsers is dit traject een leuke onderbreking van de vakantie. In de Myracanyon bereik je via een onverharde bergweg na 8 km de top. De onverharde weg is voor grote campers lastig te rijden. Daar is een mobiele fietsverhuur aanwezig. Wandelend en fietsend ga je over een traject van gerestaureerde spoorbruggen en -tunnels. Je hebt een mooi uitzicht over de vallei en Kelowna. Er zijn boven geen voorzieningen. Neem drinken en wat snacks mee in de rugzak.

Een nederlands gezin wat daar al 13 jaar woont, is met deze verhuur begonnen. Hele gezin hier werkzaam ! Je kunt, als je wilt, een van hun als gids meevragen. ( tegen betaling uiteraard). Echt een aanrader om daar fietsen te huren. !!!! De huurfietsen zijn van hele goede kwaliteit, beter dan mijn eigen fiets thuis. Toiletwagen is daar aanwezig.


Sportief Ontspanning
door ernst op 27-06-2019

Wij hebben er gefietst. 11 km heen en 11 km terug. Inmiddels staat er ook een snackvoorziening. Inderdaad een prachtige ervaring. Het is wel moeilijk te vinden. Vraag het na bij het informatiecentrum of aan voorbijgangers. Tijdens ons verblijf waren ze met de weg bezig, dus we echt moeten zoeken. Ook met een camper is het goed te bereiken al lijkt het soms niet zo.

door martha-smeding@hotmail.com op 28-09-2018

Prachtige wandeling gemaakt over de spoorbruggen en -tunnels. Mooie vergezichten. Bijzonder om te lezen over de geschiedenis.

door Wiecher en Ellie op 21-10-2017

Wij hebben het traject lopend gedaan, je gaat dan heen en weer maar het uitzicht is toch anders. Onderweg veel interessante info op de bordjes, wat een geschiedenis. Neem warme kleding en wat eten/drinken mee voor onderweg.

door hammingtermeer@msn.com op 06-10-2016
Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!