Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge Vancouver, BC, Canada

door M. Lennartz op 18-10-2014

Je kunt met een gratis shuttle bus naar Capilano Suspension Bridge Park gaan. De bus komt langs verschillende opstappunten in het centrum van Vancouver. Een van de opstapplaatsen is onder ander Canada Place. Bij de Capilano Suspension Bridge is het parkeren namelijk niet gratis en kost ongeveer 5 dollar. Je kunt op de parkeerplaats niet parkeren met een camper. Iets verderop in een zijstraat (in woonwijk) kun je wel gratis parkeren, maar dit willen ze natuurlijk niet, maar met een camper heb je geen andere keus.


Attractiepark Bespaartip
door martha-smeding@hotmail.com op 28-09-2018

Leuk park op te bezoeken. Hangbruggen, tree top experience, skywalk.

door Cyntia op 14-08-2018

Mooi park waar meer te zien is dan alleen de hangbrug. Op de parkeerplaats was geen plek meer voor de RV dus op aanraden van het parkeermannetje gratis aan de kant van de weg geparkeerd.

door M. Lennartz op 18-10-2014

Je kunt met een gratis shuttle bus naar de Capilano Suspension Bridge park gaan. De bus komt langs verschillende opstappunten in het centrum van Vancouver. Een van de opstapplaatsen in onder ander Canada place. Bij Capilano Suspension Bridge is het parkeren namelijk niet gratis en kost ongeveer 5 dollar.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!