Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge Vancouver, BC, Canada

door M. Lennartz op 18-10-2014

Je kunt met een gratis shuttle bus naar Capilano Suspension Bridge Park gaan. De bus komt langs verschillende opstappunten in het centrum van Vancouver. Een van de opstapplaatsen is onder ander Canada Place. Bij de Capilano Suspension Bridge is het parkeren namelijk niet gratis en kost ongeveer 5 dollar. Je kunt op de parkeerplaats niet parkeren met een camper. Iets verderop in een zijstraat (in woonwijk) kun je wel gratis parkeren, maar dit willen ze natuurlijk niet, maar met een camper heb je geen andere keus.


Attractiepark Bespaartip
door GJM op 03-09-2023

Het is net een circus rond 1 brug. Heel druk. Steeds in de rij om even iets te zien. Natuurlijk staan er een paar grote bomen, maar na 3 weken natuur is dit echt een tegenvaller, je kunt in 2 uur alles zien, en dan is 50 euro toegang per persoon toch wel veel. Als je verder geen natuur gaat bezoeken is het misschien nog iets, maar wij hadden er veel spijt van.

door Bart Mutsters op 26-08-2022

Capilano is zeker een bezoek waard. Park wordt ook steeds wat uitgebreid met activiteiten zodat een langer bezoek gebracht kan worden. Wel inderdaad vrij duur. Verder viel op dat de weg er naar toe niet goed is aangegeven en dat parkeren best lastig kan zijn.

door Kris Bresseleers op 11-08-2022

Het is inderdaad vrij duur. Wij bezochten dit in de late namiddag, na 17u. Het was hier toen vrij rustig. Zo konden we wel genieten van de Suspension Bridge, de Tree Top Adventure en de Cliffwalk. Onze kleinkinderen (12 en 14) vonden het toch best leuk. En na ong 1,5 uur ben je inderdaad rond. Met de bus heen en terug naar Camping ging prima (mits eerst enige uitleg van een local over de juiste busverbinding).

door Michel van Ravenhorst op 09-08-2022

Leuk om naartoe te gaan, maar vrij prijzig. Het park is best klein en met name voor kleinere kinderen wel heel erg leuk. Voor grote kinderen (12+) wat saai misschien. Je kunt er maximaal 3 uur parkeren, wat ook wel aangeeft dat je er dan echt doorheen bent. Wij hebben er in 1,5 uur doorheen gelopen en alles gezien. Dan is het best prijzig.

door martha-smeding op 28-09-2018

Leuk park op te bezoeken. Hangbruggen, tree top experience, skywalk.

door Cyntia op 14-08-2018

Mooi park waar meer te zien is dan alleen de hangbrug. Op de parkeerplaats was geen plek meer voor de RV dus op aanraden van het parkeermannetje gratis aan de kant van de weg geparkeerd.

door M. Lennartz op 18-10-2014

Je kunt met een gratis shuttle bus naar de Capilano Suspension Bridge park gaan. De bus komt langs verschillende opstappunten in het centrum van Vancouver. Een van de opstapplaatsen in onder ander Canada place. Bij Capilano Suspension Bridge is het parkeren namelijk niet gratis en kost ongeveer 5 dollar.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan