Cathedral Grove

Cathedral Grove

door Anouk Noordhuizen op 03-10-2015

Stop onderweg naar Tofino bij Cathedral Grove. Hier staan hele hoge douglassparren. Er loopt een pad tussen de bemoste bomen door.


Leuk met kinderen Actief Ontspanning
door Kris Bresseleers op 08-08-2022

Natuurliefhebber? Dan moet je hier zeker stoppen en de 2 korte wandelingen in deze prachtige decor doen. Eén heel groot probleem: parkeren hier, zeker met een RV. Vroeg zijn helpt, maar zelfs dan heb je nog wat geluk nodig dat er juist een plaatje vrij is. Het is wel mogelijk om even in je camper te wachten (tijdelijk achter gewone auto's gaan staan) tot er een parkeerplaats vrijkomt.

door Marjan op 22-10-2019

Mooie hoge bomen, mooie gevallen bomen begroeid met mos. Ga vroeg zodat je de toeristenbussen voor bent. Genieten van rust en natuur.

door Erica op 17-10-2019

Erg mooie wandeling. Er zijn 2 tracks van ongeveer 1 km per stuk, aan iedere kant van de weg eentje. Parkeren kan een probleem zijn, zeker met een wat grotere RV. Zorg dat je vroeg bent.

door Creutzburg op 16-09-2018

zorg er voor dat je een beetje vroeg er bent. wij waren hier langs gereden ( de eerste keer) eind van de middag, parkeren was niet bepaald meer te doen. Op te terug weg richting Vancouver was het nog redelijk vroeg, wij konden voor de ingang parkeren. het is lekker om hier even je benen te strekken en een kleine wandeling te maken door alle oude bomen heen. het is een mooi stukje natuur met veel geschiedenis :)

door Anouk Noordhuizen op 03-10-2015

Heel mooi. Makkelijk begaanbaar pad. Zeker de moeite waard om even te stoppen.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan