Fietsen huren in Tofino

Fietsen huren in Tofino

door Linschoten op 27-06-2019

Wanneer je op de camping staat (Wij stonden op Crystal Cove) is het heel handig om fietsen te huren, omdat je in Tofino de camper maar op heel weinig plekken kwijt kunt en er goed kunt fietsen (veel fietspaden) Een goede fietsverhuurder is Bicycle Mike (telefoonnummer +1 250 725 2453) die is te vinden op Sharp Road (achter het Dolphin motel). Wanneer je op Crystal Cove staat kun je gegevens zo bij de receptie krijgen. Hij brengt de fietsen, maar je moet ze wel zelf terugbrengen (+/- 600 m van camping Crystal Cove). Een hele leuke fietstocht is over het strand bij eb (je hebt de fiets met dikke banden nodig, maar hier wordt wel naar gevraagd). Mike kan je alles over vertellen wat je goed met de fiets kan doen.


Leuk met kinderen Leuk met pubers Sportief Kamperen Actief Ontspanning
door Mirjam van de Wetering op 07-07-2023

Leuk om een beachcruiser te huren en fietsen langs en over de stranden. Er is een mooi fietspad en de weg is vrij vlak. Kwaliteit van de fietsen zijn goed. $50 voor de hele dag.

door Michel van Ravenhorst op 09-08-2022

Het is een mooi en veilig stuk fietsen tussen Tofino en Long Beach. Enige nadeel is dat je geen enkele mogelijkheid tegenkomt om iets te eten te halen, dus neem genoeg mee en vooral ook water. De weg is behoorlijk vlak. Je kunt ook nog een stuk doorfietsen en het Rain forest bezoeken. Wij zaten in het Pacific Sands Resort (ook een aanrader trouwens), waar ze een eigen fietsenverhuurder op het terrein hebben.

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan