Whalewatching (The Whale Centre Tofino)

Whalewatching (The Whale Centre Tofino)

door Stijn de Jong op 13-07-2016

Bij The Whale Centre in Tofino kun je verschillende tours boeken. Wij zijn gegaan voor de Whale Watching tour omdat we toch echt walvissen wilde gaan bekijken. Deze boten zijn niet al te groot en daarom is de groep mensen die mee gaan ook niet massaal. Wij hadden helemaal geluk, want we waren maar met een totaal van 6 personen. Uiteindelijk hebben we een fantastische tour gehad waarbij we 5 walvissen hebben mogen spotten. Soms wat verder weg maar ook omcirkeld en dichtbij, een hele toffe beleving. Wij betaalden: 198 Canadese dollar voor 2 personen, maar kregen nog 10 dollar korting omdat we die uit een reclame folder hadden. Controleer deze dus altijd, want soms zitten er leuke kortingen bij.


Leuk met kleine kinderen Leuk met pubers Dieren Actief Ontspanning
door Flo op 17-06-2022

Geweldige ervaring! Zorg dat je goede regenkleding aan hebt, want met de snelheid van de boot word je zeker nat. Hoe dan ook echt de moeite waard!

door J. van Loo op 05-10-2017

Wij hebben een walvistour geboekt bij the Whale Centre. We gingen weg met een volgepakt bootje maar dit was zeker de moeite waard. De gids ging serieus op zoek naar walvissen en meldde ons dat we niet terug zouden gaan voordat we ze hadden gezien. In september is de kans groot dat je geen walvissen ziet in deze regio, dus we hadden onze verwachtingen al wat getemperd. Uiteindelijk was het zeker de moeite waard; we hebben zeeleeuwen, zeehonden, zeeotters en uiteindelijk ook 2 prachtige walvissen gezien. Zeker de moeite waard om te boeken bij The Whale Centre.

door Familie Smit op 15-08-2017

Via Tioga deze whalewatch tour bij Jamie's whale centre geboekt. We hadden een 'covered cruiser', waarop ca. 18 mensen mee kunnen. Thee en koffie zelf in te schenken. Erg leuke tocht, ondanks de dichte mist. De gidsen vertellen heel erg veel, leggen de boot stil bij ieder dier dat ze zien, daardoor ook bold eagles, een zeehondje en een zeeotter gezien, naast een aantal walvissen en twee orca's. Dat laatste schijnt uitzonderlijk te zijn. De mist maakte de 3 uur durende cruise ongeveer anderhalf uur langer, ter compensatie en omdat de walvissen zich in het begin maar moeilijk lieten zien. Geweldige service!

door Stijn de Jong op 13-07-2016

Een erg bijzondere beleving waarbij we Walvissen, Bevers en zeehonden hebben gezien. De natuur waar je langs vaart is ook heel indrukwekkend.

Schrijf een review
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan