Maligne Canyon

Maligne Canyon

door Anouk Noordhuizen op 03-10-2015

Er loopt een wandeling via diverse bruggetjes kriskras over de canyon. Op het hoogste punt kijk je 50 meter naar beneden. Door de canyon stroomt een rivier en er zijn verschillende watervallen te zien.


Sportief Actief Ontspanning
door Creutzburg op 14-09-2018

Maligne canyon kun je bewonderen door de 6 bruggen die de canyon verbind. wij zijn hier vroeg in de ochtend heen gegaan, het was wat aan het miezeren deze dag. tip begin de wandeling gewoon vanaf het punt dat je de fosielen in de stenen kunt bekijken naar brug 1 toe. hier kun je genieten van een waterval en dan wandel je lekker rustig naar brug 2 toe. wij hebben er voor gekozen om vanaf brug 2 nog door te lopen naar de 3e brug. op dit moment waren er al 2 bussen met toeristen die een tour kregen. deze zijn wij lekker voorbij gelopen en zijn de afdaling gaan doen naar de 3e brug. vanaf dit punt zie je een waterval naar beneden. omdat het op dit punt steeds harder en harder begon te regenen, hebben wij er voor gekozen om terug te gaan naar de auto.

door Familie Smit op 21-08-2017

Wandeling langs de canyon, prima te doen en een mooie route langs diverse stroomversnellingen. Vanaf de first bridge bij de Maligne Lookout loop je stroomafwaarts (dus naar beneden). Je kunt doorlopen naar fifth bridge, waar ook een parkeerplaats is. Handig als een reisgenoot met de auto van de een naar de andere parkeerplaats rijdt, dan hoef je niet terug te lopen....

door Anouk Noordhuizen op 03-10-2015

Mooie en leuke wandeling. Helaas regende het bij ons, maar desondanks was de wandeling nog zeker de moeite waard!

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!