Hotelboeking niet bekend

Hotelboeking niet bekend

door diehardminethething op 25-09-2022

Check je vouchers of Tioga een hotelboeking gedaan heeft via TravalCo. Indien dit het geval is, vraag dan zelf nog bij het hotel na of de boeking wel bekend is!!!

Wij kwamen na een lange dag reizen in ons hotel in Whistler aan om uit te vinden dat onze boeking onvindbaar was voor de baliemedewerker. We hebben hem gevraagd om TravalCo te bellen. Het eerste nummer was niet in gebruik (!!!) en bij het tweede nummer werd verteld dat men ons niet wilde helpen... Gezien het tijdsverschil was Tioga ook onbereikbaar. Uiteindelijk hebben we zelf een kamer moeten betalen, wat een flinke aanslag op ons reisbudget gaf.

Meteen Tioga gemaild, die zo snel mogelijk contact heeft opgenomen met TravalCo. TravalCo gaf aan zelfs een bevestiging van de reservering gehad te hebben van het hotel. De volgende baliemedewerker van het hotel kon onze boeking wel vinden... Voor andere dagen dan wij aan hadden gegeven en Tioga had aangegeven aan TravalCo. Baliemedewerker gaf aan dat dit heel vaak gebeurde met TravalCo, die zchijnen niet zo precies te werken als iemand zou verwachten...

Wees dus gewaarschuwd en probeer voordat je weggaat alvast uit te vinden of TravalCo niet ook bij jou een fout heeft gtemaakt. Scheelt je een hoop stress en gedoe.

(Het is na de tijd netjes opgelost, maar de stress en de slapeloze nacht weegt niet op tegen de oplossing!


Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan