Ziptrek Ecotours, Whistler

Ziptrek Ecotours, Whistler

door op 24-08-2016

In Whistler kun je ziplinen. Er worden verschillende tours aangeboden met verschillende moeilijkheidsgraad. Geschikt voor alle leeftijden en ook families. Lengte van de tours variëren van 2 tot 3-4 uur. Je wordt uitgerust met een harnas en helm en je gaat altijd onder begeleiding.

Eén van onze hoogtepunten van onze geweldige reis door West Canada was o.a een zip line tour in Whistler door Ecotours. Het geld dubbel en dwars waard.


Leuk met kinderen Sportief Actief
door famengel097 op 24-08-2016

"We have done the Sasquatch!!" Een ultieme ervaring om over een afstand van 2,2 km. met een snelheid van 120 km per uur de helling af te gaan, hangend aan een kabel. Het was geweldig. Mind blowing, letterlijk en figuurlijk. Je gaat met de gondel Blackcomb Mountain op (ziet nog een zwarte beer wandelen), daarna trek je je harnas aan en ga je met de bus nog een stukje omhoog. Even lopen naar het vertrekplatform. Daar krijg je uitleg en op het moment dat je aan de beurt bent (je kan met 2 tegelijk naar beneden), wordt je gezekerd. Alles wordt gecheckt en als het landingsplatform is vrijgegeven mag je het trapje de diepte in aflopen. Na het sein 1, 2, 3 go mag je afzetten en ga je echt heel snel naar beneden. Gillen kan maar je hoort jezelf toch niet. Echt een mooie ervaring, niet goedkoop, maar wel iets unieks.

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!