Autoreizen Deep South

Tijdens een autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika ontdek je veel hoogtepunten: plantages aan de Mississippi, de Great Smoky Mountains en natuurlijk de muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans. Ben je een strandliefhebber, combineer je autorondreis dan met een bezoek aan Florida.

Routevoorbeelden

Heb je hieronder een leuke autoreis door de Deep South gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Tijdens deze autoreis bezoek je het ‘Diepe Zuiden’ van Amerika en de twee Carolina’s. Je bezoekt de muzikale stad Nashville, de bakermat van de country- en westernmuziek, en Memphis, de stad van Elvis Presley en Martin Luther King. In de Great Smoky Mountains maak je kennis met de natuur en in Charleston en Savannah kom je in aanraking met de tradities van de Deep South.

French Quarter, New OrleansPigeon ForgeBeale Street, MemphisCharleston
LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Autoreis door de Deep South van de USA. Muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans liggen op de route, maar ook natuur in de Great Smoky Mountains en historie in Natchez en Montogmery. In de langere versies van deze autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika bezoek je ook Charleston en Savannah aan de oostkust.

NatchezNew OrleansGreat Smoky MountainsAtlanta

Een auto- of camperreis van New York, langs de oostkust naar het Diepe Zuiden. Onderweg bezoek je veel plaatsen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van de VS, waaronder Washington. Naarmate je verder naar het zuiden reist, maak je kennis met de natuur van Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Je reis door Oost-Amerika eindigt in het zonnige Florida.

Boardwalk, FloridaBoone Hall Plantation, Mt. PleasantCapitol Hill, Washington DCStatue of Liberty, New York

Een combinatie van New York en Washington met een autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika. The best of both worlds: vanaf ruimtevaartstad Houston reis je per auto via de Gulf Coast naar Louisiana en bezoek je de muzieksteden New Orleans, Memphis en Nashville. Vervolgens rijd je door de Appalachen naar Washington DC en reis je per trein naar wereldstad New York.

Mississippi RiverMemphisWashington DCNew York
LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Tijdens deze unieke autorondreis door het Diepe Zuiden van Amerika bezoek je niet alleen historische plantages, je slaapt er ook! Tijdens je muzikale pelgrimage overnacht je in plantagehuizen en kijk je van onder de veranda uit over de Mississippi-rivier en brede oprijlanen. Ook overnacht je in bed & breakfasts en kleinschalige boetiekhotels. In de muzieksteden Nashville en Memphis overnacht je juist dicht bij de muzikale bezienswaardigheden. Reis je mee op het ritme van jazz en blues?

Plantages Deep SouthPlantages Deep SouthPlantages Deep SouthPlantages Deep South
District of ColumbiaMarylandDelawarePennsylvaniaVirginiaNew JerseyWest Virginia

Tijdens deze autoreis kom je meer te weten over de geschiedenis van de Capital Region, de wieg van de huidige Verenigde Staten. Je maakt kennis met Washington DC en historisch belangrijke steden als Philadelphia, Gettysburg, Williamsburg en Charlottesville. Verder bezoek je de rustige Amish-dorpen, de kusten van Maryland en het natuurschoon van de Blue Ridge Mountains in Shenandoah National Park.

WilliamsburgShenandoah, VirginiaWitte Huis, Washington DCGettysburg
LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaOklahomaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeTexasAlabamaArkansas

Een afwisselende autoreis door het Diepe Zuiden van de Verenigde Staten. Je start in Dallas in Texas en via de multiculturele stad New Orleans reis je naar de zonnige kust van Florida. Onderweg zie je de hoogtepunten van de Deep South, van oude plantagehuizen tot de muzieksteden Memphis en Nashville. Tussendoor kun je genieten van de natuur en de rust in het Great Smoky Mountains National Park.

Hunting Island State ParkMemphisNatchezDallas
Laad meer routes
Routes worden geladen
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie