Autoreizen Deep South

Tijdens een autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika ontdek je veel hoogtepunten: plantages aan de Mississippi, de Great Smoky Mountains en natuurlijk de muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans. Ben je een strandliefhebber, combineer je autorondreis dan met een bezoek aan Florida.

Routevoorbeelden

Heb je hieronder een leuke autoreis door de Deep South gevonden? Je kunt direct een offerte aanvragen of de reis (laten) aanpassen aan je wensen.

LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Autoreis door de Deep South van de USA. Muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans liggen op de route, maar ook natuur in de Great Smoky Mountains en historie in Natchez en Montogmery. In de langere versies van deze autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika bezoek je ook Charleston en Savannah aan de oostkust.

NatchezNew OrleansGreat Smoky MountainsAtlanta

Een auto- of camperreis van New York, langs de oostkust naar het Diepe Zuiden. Onderweg bezoek je veel plaatsen die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van de VS, waaronder Washington. Naarmate je verder naar het zuiden reist, maak je kennis met de natuur van Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Je reis door Oost-Amerika eindigt in het zonnige Florida.

Boardwalk, FloridaBoone Hall Plantation, Mt. PleasantCapitol Hill, Washington DCStatue of Liberty, New York
District of ColumbiaKentuckyMarylandNorth CarolinaOhioDelawareGeorgiaSouth CarolinaTennesseeVirginiaNew JerseyWest Virginia

Valt je keuze op deze afwisselende route, dan maak je kennis met de belangrijkste monumenten van Amerika in Washington DC. Je bezoekt de schitterende Appalachen met natuurgebieden zoals Shenandoah, de Blue Ridge Mountains en de Great Smoky Mountains. Ook ontdek je de mooie oostkust met haar vuurtorens, kilometerslange stranden en zandduinen en de barrière-eilanden van de Outer Banks.

Nags Head, North CarolinaShenandoah, VirginiaMabry Hill, VirginiaWashington DC
LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Tijdens deze reis bezoek je het ‘Diepe Zuiden’ en de twee Carolina’s. Je bezoekt de muzikale stad Nashville, de bakermat van de country- en westernmuziek, en Memphis, de stad van Elvis Presley en Martin Luther King. In de Great Smoky Mountains maak je kennis met de natuur en in Charleston en Savannah kom je in aanraking met de zuidelijke tradities.

French Quarter, New OrleansPigeon ForgeBeale Street, MemphisCharleston
KentuckyNorth CarolinaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeVirginiaWest Virginia

'Georgia on my mind', zong Ray Charles. Maak kennis met het zuidoosten van Amerika!
Deze afwisselende autoroute brengt je langs hoogtepunten in Georgia, zoals Coca-Colahoofdstad Atlanta en de stad Savannah met haar zuidelijke charmes. Je rijdt de Antebellum Trail; een historische route van Macon naar Athens. Ook bewonder je het indrukwekkende Great Smoky Mountains National Park. Je route eindigt met een rit over de Outer Banks, een reeks barrière-eilanden vol zandstranden, duinen, vuurtorens en prachtige huizen.

SavannahGreat Smoky Mountains, TennesseeAtlantaOuter Banks

The best of both worlds: na een bezoek aan wereldstad New York reis je per trein naar Washington DC en vervolgens rijd je per auto zuidwaarts door de Appalachen naar de muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans. Ten slotte volg je de Gulf Coast naar ruimtevaartstad Houston.

Mississippi RiverMemphisWashington DCNew York
LouisianaMissouriMississippiNorth CarolinaFloridaGeorgiaSouth CarolinaTennesseeAlabamaArkansas

Tijdens deze unieke autorondreis door het Diepe Zuiden van Amerika bezoek je niet alleen historische plantages, je slaapt er ook! Tijdens je muzikale pelgrimage overnacht je in plantagehuizen en kijk je van onder de veranda uit over de Mississippi-rivier en brede oprijlanen. Ook overnacht je in bed & breakfasts en kleinschalige boetiekhotels. In de muzieksteden Nashville en Memphis overnacht je juist dicht bij de muzikale bezienswaardigheden. Reis je mee op het ritme van jazz en blues?

Plantages Deep SouthPlantages Deep SouthPlantages Deep SouthPlantages Deep South
Laad meer routes
Routes worden geladen
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan