Hotels in Amerika en Canada

Kies je voor een autoreis in Amerika, Canada of beide landen, dan overnacht je meestal in hotels. Je kunt kiezen uit duizenden logeeradressen, van motels tot luxe vijf sterrenhotels. Op sommige locaties is een overnachting op een ranch of in een bed & breakfast mogelijk. Je kunt bij ons terecht voor een complete autorondreis met vliegtickets en hotelovernachtingen, maar ook voor enkele hotelovernachtingen.

Welk hotel?

Er zijn duizenden hotels in Amerika en Canada. Als je een offerte bij ons opvraagt, zullen we daarin standaard middenklasse hotels verwerken, dit zijn accommodaties met twee of drie sterren. Slaap je liever in motels of wil je extra luxe accommodaties? Laat het ons weten, dan gaan we op zoek naar slaapplaatsen die matchen met jouw wensen. Reis je met kleine kinderen? Dan kiezen we kindvriendelijke hotels. Ben je gebonden aan een rolstoel? Dan zoeken we passende kamers. Omdat we luisteren naar jouw reisplannen, zoeken we ook naar hotels op de juiste locaties: een hotel dicht bij de luchthaven voor de dag voor vertrek, een hotel dicht bij of in een nationaal park tijdens je rondreis. En overnacht je in een wereldstad als New York? Dan zoeken we de voordeligste slaapplaats voor je. Dankzij onze eigen reiservaring en de hotelreviews die onze reizigers schrijven, weten we altijd een geschikt hotel voor je te vinden.

Praktische informatie

Met hoeveel personen kan ik op één hotelkamer slapen? Zit er ontbijt bij de prijs inbegrepen? Worden er parkeerkosten berekend? Alle vragen over hotels in Amerika en Canada hebben we voor je beantwoord. Kijk maar eens in onze hotel-vraagbaak

Voorbereid op reis

Informatieboekjes Tioga Tours Als je bij ons een complete autorondreis met hotels boekt, ontvang je van ons een persoonlijke reisgids. Hierin staat van dag tot dag beschreven welke plaatsen je gaat bezoeken en wat je daar kunt zien en beleven. Daarnaast ontvang je een praktische informatiegids over de regio die je gaat bezoeken. Daar staat zowel toeristische informatie in als alles wat je moet weten over bijvoorbeeld reisdocumenten en het ontbijt in hotels. Ruim voor je vertrek ontvang je een mapje met vouchers voor je hotelovernachtingen, het ophalen van de auto en eventueel je vliegtickets. Tot slot krijg je een overzichtsboekje met belangrijke aandachtspunten en een handige checklist voor de reisvoorbereiding. We helpen je om je reis optimaal voor te bereiden zodat je zorgeloos op vakantie kunt en ter plekke niets meer hoeft te regelen.

Verhuisbericht! Je vindt ons voortaan in Zwolle!
Bekijk ons nieuwe adres
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting