Camperverhuurders Amerika

Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kijk daarom eerst goed welke camperverhuurders in welke stad een verhuurlocatie hebben. Bijna alle Amerikaanse camperverhuurders hebben in ieder geval een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Naast verhuurlocaties zijn er tussen de camperverhuurders ook verschillen in de leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je de juiste keuze te maken. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Ze hebben vier campermodellen: een pickup-camper en drie C-klasse campers, variërend in lengte. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en bijna dertig verhuurlocaties in Amerika.

Cruise America

Road Bear RV

Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out. Road Bear heeft locaties in zowel West- als Oost-Amerika.

Logo Road Bear RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al bijna 40 jaar verschillende modellen campers, van compacte campers van 22 feet tot luxe campers van touringcarformaat. El Monte heeft verhuurlocaties door het hele land. De campers die El Monte verhuurt, zijn maximaal twee jaar oud.

El Monte RV

Best Time RV

Best Time RV komt voort uit Moturis RV en heeft een Zwitserse oorsprong. De campers zijn nooit ouder dan 24 maanden. Best Time heeft verhuurlocaties in San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Phoenix en Point Roberts (onder Vancouver)

Best Time RV

Apollo

Apollo is van oorsprong een Australische camperverhuurder. Bij Apollo kun je luxe uitgeruste campers huren die vrij nieuw zijn. Apollo heeft verhuurlocaties aan de westkust, in Denver en aan de oostkust.

Apollo

Star RV

Star RV heeft een vloot met luxe uitgeruste campers die nooit ouder zijn dan één seizoen. Je rijdt dus altijd in een redelijk nieuwe camper, die bovendien van alle gemakken voorzien is. Alle campers van Star RV hebben bijvoorbeeld een achteruitrijcamera en een tv met dvd-speler. Star heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Amerika.

Logo star rv

Britz USA

De campers van Britz USA zijn niet ouder dan drie seizoenen en zijn allemaal voorzien van een grote bagageruimte, generator en luifel. Britz heeft verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika, Denver en aan de oostkust.

Britz USA

Escape Campervans

Escape Campervans verhuurt hippe, compacte campers. Zo combineer je avontuur met gemak én je bespaart op de kosten. Er zijn negen verhuurlocaties in Amerika en één in Canada (Vancouver). Groot voordeel van Escape: Je mag de campers direct ophalen na aankomst op het vliegveld. Escape kan voor 2018 niet geboekt worden, voor 2019 wel!.

Escape Campervans logo

Jucy RV

De groen met paarse campers van Jucy zijn een opvallende verschijning en te huur in LA, Las Vegas, San Francisco en sinds kort in Vancouver. Deze compacte campers rijden relatief zuinig en zijn makkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper. De Jucy Wavefarer heeft dit niet. De Wavefarer is alleen in de VS te huur en one-ways met deze camper zijn niet toegestaan.

Jucy RV Amerika

Mighty Campers

Mighty Campers is onderdeel van El Monte RV en verhuurt, tegen gereduceerd tarief, campers uit het bouwjaar 2014 - 2016. Er zijn vier verschillende modellen, van 22 feet-campers voor stellen tot grote gezinscampers. Mighty Campers heeft verhuurlocaties in Dallas, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Orlando.

Mighty Campers
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!