Camperverhuurders Amerika

Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kijk daarom eerst goed welke camperverhuurders in welke stad een verhuurlocatie hebben. Bijna alle Amerikaanse camperverhuurders hebben in ieder geval een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Naast verhuurlocaties zijn er tussen de camperverhuurders ook verschillen in de leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je de juiste keuze te maken. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Ze hebben vier campermodellen: een pickup-camper en drie C-klasse campers, variërend in lengte. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en bijna dertig verhuurlocaties.

Cruise America

Road Bear RV

Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out (uitschuifbaar leefgedeelte). Roadbear heeft locaties in zowel West- als Oost-Amerika.

Logo Road Bear RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al bijna 40 jaar verschillende modellen campers, van compacte familiecampers van 22 feet tot zeer luxe campers van touringcarformaat. El Monte heeft verhuurlocaties door het hele land.

El Monte RV

Best Time RV

Best Time RV komt voort uit Moturis RV en heeft een Zwitserse oorsprong. De campers zijn allemaal van het bouwjaar 2015. Best Time heeft drie verhuurlocaties in het Zuidwesten van de VS!

Best Time RV

Apollo

Apollo is van oorsprong een Australische camperverhuurder. Apollo heeft een recente vloot met luxe uitgeruste campers. Apollo heeft verhuurlocaties in West-Amerika en aan de oostkust.

Apollo

Star RV

Star RV heeft een vloot met luxe uitgeruste campers die niet ouder zijn dan twaalf maanden. Star heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Amerika. Wil je een nieuwe camper die van alle gemakken is voorzien, kijk dan eens bij Star RV.

Logo star rv

Britz USA

De campers van Britz USA zijn niet ouder dan drie seizoenen en zijn allemaal voorzien van een grote bagageruimte, generator en luifel. Britz heeft verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika, Denver en aan de oostkust.

Britz USA

Escape Campervans

Bij Escape Campervans kun je kiezen uit twee campertypes. Er zijn drie verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika en twee in Oost-Amerika. Groot voordeel van Escape: Je mag de campers direct ophalen na aankomst op het vliegveld. Alle campers zijn handgeschilderd door lokale kunstenaars.

Escape Campervans logo

Jucy RV

Sinds kort zijn de groen met paarse campers van Jucy in LA, Las Vegas en San Francisco te huur. Er is één campertype: de Jucy Champ. Deze compacte camper rijdt relatief zuinig en makkelijk.

Jucy RV Amerika