Camperverhuurders Amerika

Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kijk daarom eerst goed welke camperverhuurders in welke stad een verhuurlocatie hebben. Bijna alle Amerikaanse camperverhuurders hebben in ieder geval een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Naast verhuurlocaties zijn er tussen de camperverhuurders ook verschillen in de leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je de juiste keuze te maken. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Ze hebben vier campermodellen: een pickup-camper en drie C-klasse campers, variërend in lengte. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en bijna dertig verhuurlocaties.

Cruise America

Road Bear RV

Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out. Roadbear heeft locaties in zowel West- als Oost-Amerika.

Logo Road Bear RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al bijna 40 jaar verschillende modellen campers, van compacte familiecampers van 22 feet tot zeer luxe campers van touringcarformaat. El Monte heeft verhuurlocaties door het hele land.

El Monte RV

Best Time RV

Best Time RV komt voort uit Moturis RV en heeft een Zwitserse oorsprong. De campers zijn nooit ouder dan 24 maanden. Best Time heeft drie verhuurlocaties in het Zuidwesten van de VS!

Best Time RV

Apollo

Apollo is van oorsprong een Australische camperverhuurder. Bij Apollo kun je luxe uitgeruste campers huren die vrij nieuw zijn en vaak over een luifel beschikken. Apollo heeft verhuurlocaties aan de westkust, in Denver en aan de oostkust.

Apollo

Star RV

Star RV heeft een vloot met luxe uitgeruste campers die nooit ouder zijn dan twaalf maanden. Je rijdt dus altijd in een redelijk nieuwe, moderne camper die van alle gemakken voorzien is. Star heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Amerika.

Logo star rv

Britz USA

De campers van Britz USA zijn niet ouder dan drie seizoenen en zijn allemaal voorzien van een grote bagageruimte, generator en luifel. Britz heeft verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika, Denver en aan de oostkust.

Britz USA

Escape Campervans

Escape Campervans verhuurt hippe, compacte campers. Zo combineer je avontuur met gemak én je bespaart op de kosten. Er zijn drie verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika en twee in Oost-Amerika. Binnenkort openen er ook locaties in Seattle en Denver. Groot voordeel van Escape: Je mag de campers direct ophalen na aankomst op het vliegveld. De Ventura Campervan is alleen beschikbaar in Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Escape Campervans logo

Jucy RV

Sinds kort zijn de groen met paarse campers van Jucy in LA, Las Vegas en San Francisco te huur. Deze compacte campers rijden relatief zuinig en zijn makkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer (voorheen Champ) heeft een rooftop sleeper. De Jucy Wavefarer heeft dit niet.

Jucy RV Amerika
Bezoek op zaterdag 21 oktober (in de herfstvakantie) onze
speciale infodag Reizen met Kinderen in Zwolle!
Kom op zondag 22 oktober naar onze
Roadshow in Breda!
Camperaanbieding West-Canada, vertrek mei 2018
Zeer scherpe prijzen, boeken t/m 20 oktober