Camperverhuurders Amerika

Er zijn verschillende camperverhuurders in Amerika. De ene verhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kijk daarom eerst goed welke camperverhuurders in welke stad een verhuurlocatie hebben. Bijna alle Amerikaanse camperverhuurders hebben in ieder geval een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Naast verhuurlocaties zijn er tussen de camperverhuurders ook verschillen in de leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je de juiste keuze te maken. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise America

Cruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Ze hebben vier campermodellen: een pickup-camper en drie C-klasse campers, variërend in lengte. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en bijna dertig verhuurlocaties.

Cruise America

Road Bear RV

Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en alle campers zijn voorzien van een generator en luifel. De grotere campers hebben bovendien een slide-out. Roadbear heeft locaties in zowel West- als Oost-Amerika.

Logo Road Bear RV

El Monte RV

El Monte verhuurt al bijna 40 jaar verschillende modellen campers, van compacte campers van 22 feet tot luxe campers van touringcarformaat. El Monte heeft verhuurlocaties door het hele land. De campers die El Monte verhuurt, zijn maximaal twee jaar oud.

El Monte RV

Best Time RV

Best Time RV komt voort uit Moturis RV en heeft een Zwitserse oorsprong. De campers zijn nooit ouder dan 24 maanden. Best Time heeft drie verhuurlocaties in het Zuidwesten van de VS!

Best Time RV

Apollo

Apollo is van oorsprong een Australische camperverhuurder. Bij Apollo kun je luxe uitgeruste campers huren die vrij nieuw zijn en vaak over een luifel beschikken. Apollo heeft verhuurlocaties aan de westkust, in Denver en aan de oostkust.

Apollo

Star RV

Star RV heeft een vloot met luxe uitgeruste campers die nooit ouder zijn dan twaalf maanden. Je rijdt dus altijd in een redelijk nieuwe, moderne camper die van alle gemakken voorzien is. Star heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Amerika.

Logo star rv

Britz USA

De campers van Britz USA zijn niet ouder dan drie seizoenen en zijn allemaal voorzien van een grote bagageruimte, generator en luifel. Britz heeft verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika, Denver en aan de oostkust.

Britz USA

Escape Campervans

Escape Campervans verhuurt hippe, compacte campers. Zo combineer je avontuur met gemak én je bespaart op de kosten. Er zijn drie verhuurlocaties in Zuidwest-Amerika en twee in Oost-Amerika. Binnenkort openen er ook locaties in Seattle en Denver. Groot voordeel van Escape: Je mag de campers direct ophalen na aankomst op het vliegveld. De Ventura Campervan is alleen beschikbaar in Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Escape Campervans logo

Jucy RV

De groen met paarse campers van Jucy zijn een opvallende verschijning en te huur in LA, Las Vegas, San Francisco en sinds kort in Vancouver. Deze compacte campers rijden relatief zuinig en zijn makkelijk te besturen. De Jucy Trailblazer heeft een rooftop sleeper. De Jucy Wavefarer (alleen te huur in Amerika) heeft dit niet.

Jucy RV Amerika

Mighty Campers

Mighty Campers is onderdeel van El Monte RV en verhuurt campers uit het bouwjaar 2014 - 2016. Er zijn vier verschillende modellen, van 22 feet-campers voor stellen tot grote gezinscampers. Mighty Campers heeft verhuurlocaties in Dallas, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Orlando.

Mighty Campers
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan