Vraag offerte

Road Bear RV

Logo Road Bear RVCamperhuur Amerika bij Road Bear RV. De middelgrote Amerikaanse camperverhuurder Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en bovendien van alle gemakken voorzien. Zo is er een zeer complete inventaris, veel bagageruimte en een luifel. Vooral dat laatste is uniek! De grotere campers hebben bovendien een slide-out.

Bijzonderheden Road Bear RV

  • Zeer uitgebreide inventaris
  • Nieuwe campers, niet ouder dan twee seizoenen
  • Camper uitgerust met een luifel
  • Wifi-hotspot met limited datagebruik (max.60GB inclusief) en tot 5 apparaten toe te voegen. De hotspot werkt niet op plaatsen waar geen bereik is. Vanaf 2023 geldt max.10GB inclusief.
  • Transfers zijn inbegrepen in de huurprijs vanaf geselecteerde (luchthaven)hotels naar de verhuurlocatie en terug naar de luchthaven

Zeer complete inventaris

Road Bear levert bij de campers in Amerika een zeer uitgebreide en goede inventaris: EHBO-kit, kurkentrekker/flesopener en koffiezetapparaat.

Complete inventaris bij Road Bear RV

Complete inventaris bij Road Bear RV

Veel bagageruimte

Road Bear-campers hebben een grote bagageruimte. Je kunt er makkelijk je koffers in kwijt en hoeft niet met opvouwbare tassen te reizen. Dat is extra handig als je de camper op een andere plaats inlevert dan waar je hebt opgehaald. Je kunt dan immers je lege koffers niet bij de verhuurder achterlaten.

Grote bagageruimte bij Road Bear RV

Luifel

Alle Road Bear-campers beschikken over een luifel.

Luifel bij Road Bear RV

Wifi-hotspot

Het is bij camperverhuurder Road Bear mogelijk om een wifi-hotspot te boeken bij je camper. Je beschikt dan over draadloos internet op plaatsen waar je bereik hebt. Je kunt tot vijf apparaten verbinden met de hotspot. Vanaf 2023 geldt max.10GB inclusief.

Wifi bij Road Bear RV

Bekijk de video

Meer weten over camperhuur bij Road Bear RV?

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan