Vraag offerte

Campermodellen van Mighty Campers

Logo Mighty CampersMighty Campers is een camperverhuurder in Amerika. Mighty Campers is onderdeel van El Monte RV en verhuurt campers van drie tot vier jaar oud. Er zijn vier verschillende campermodellen te huur, van 22 feet-campers voor stellen tot grote gezinscampers. Mighty Campers heeft verhuurlocaties in Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Orlando. Alle campers beschikken over een zonnescherm en televisie.

Familie-camper M-2221,0 - 24,9 feet / 6,4 - 7,6 meter

De M-22 bestaat uit een combinatie van de modellen C-22 en C-25 van El Monte. Deze compacte campers zijn zeer geschikt voor kleine gezinnen en stellen. In de kleinste campers (model C-22) zijn twee tweepersoons bedden en één kinderbed aan boord. Dit model is beschikbaar t/m 31 maart 2022, daarna wordt het model vervangen door de C-Medium en is de afmeting 24-26 ft.

Bekijk camper

Mighty Campers familie-camper M-22

Familie-camper C-Medium24,0 - 25,9 feet / 7,3 - 7,9 meter

De C-Medium van Mighty is een C-klasse familie-camper, geschikt voor gezinnen en stellen. De C-Medium campers hebben een keukentje en badkamer met douche en toilet aan boord. Dit model vervangt vanaf 1 april 2022 de M-22 en kan heel iets groter zijn dan zijn voorganger (24-26 ft in plaats van 21-25 ft).

Bekijk camper

Mighty Campers familie-camper M-22

Familie-camper C-Large26,9 - 28,9 feet / 8,2 - 8,8 meter

Voor wie wat meer ruimte wil: een familie-camper C-Large (voorheen M-28), van alle gemakken voorzien. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassen en twee kinderen. Bouwjaar: 2016 of nieuwer.

Bekijk camper

Mighty Campers familie-camper M-28

Familie-camper Class C slide-out29,9 - 31,8 feet / 9,1 - 9,7 meter

De Familie-camper Class C slide-out (voorheen MS-31 slide-out) van Mighty Campers is een grote familiecamper met twee uitschuifbare woongedeeltes. Dankzij de bunkbeds (stapelbedjes) zijn er voldoende slaapplaatsen voor de kinderen. Mighty geeft aan dat er maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen in de camper zijn toegestaan. Kijk voor je deze camper boekt goed naar de bedafmetingen. Doordat er verschillende modellen in omloop zijn, kan het voorkomen dat de camper die je huurt, iets anders is ingedeeld dan op deze pagina wordt aangegeven.

Bekijk camper

Mighty Campers familie-camper MS-31 slide-out

Vraag offerte

Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!