Vraag offerte

Campermodellen van Mighty Campers

Logo Mighty CampersMighty Campers is een camperverhuurder in Amerika. Mighty Campers is onderdeel van El Monte RV en verhuurt campers van drie tot vier jaar oud. Er zijn vier verschillende campermodellen te huur, van 22 feet-campers voor stellen tot grote gezinscampers. Mighty Campers heeft verhuurlocaties in Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Orlando. Alle campers beschikken over een zonnescherm en televisie.

Familie-camper C-Medium24,0 - 25,9 feet / 7,3 - 7,9 meter

De C-Medium van Mighty is een C-klasse familie-camper, geschikt voor gezinnen en stellen. De C-Medium campers hebben een keukentje en badkamer met douche en toilet aan boord.

Bekijk camper bij Mighty Campers

Mighty Campers familie-camper M-22

Familie-camper C-Large26,9 - 28,9 feet / 8,2 - 8,8 meter

Voor wie wat meer ruimte wil: een familie-camper C-Large, van alle gemakken voorzien. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassen en twee kinderen.

Bekijk camper bij Mighty Campers

Mighty Campers familie-camper M-28

Familie-camper Class C slide-out29,9 - 31,8 feet / 9,1 - 9,7 meter

De Familie-camper (Family Sleeper) Class C slide-out (voorheen MS-31 slide-out) van Mighty Campers is een grote familiecamper met slide-out. Mighty geeft aan dat er maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen in de camper zijn toegestaan. Kijk voor je deze camper boekt goed naar de bedafmetingen. Doordat er verschillende modellen in omloop zijn, kan het voorkomen dat de camper die je huurt, iets anders is ingedeeld dan op deze pagina wordt aangegeven.

Bekijk camper bij Mighty Campers

Mighty Campers familie-camper MS-31 slide-out

Vraag offerte

Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan