High Level, Alberta

Fort Vermilon De naam High Level beschrijft de hoogte van het land dat de Peace River en de Hay River van elkaar scheidt. In 1786 werd het gebied voor het eerst bezocht door pelshandelaren. Het was echter pas in 1947 dat ook de eerste kolonisten hier arriveerden.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Mackenzie Crossroads Museum and Visitor Centre De Mackenzie Crossroads Museum and Visitor Centre heeft als doel de geschiedenis en ontwikkeling van deze regio vanaf het jaar 1900 tot aan nu te verzamelen en bewaren. De hoofdtentoonstelling in het museum bestaat uit een collectie van voedsel en medicijn bakjes welke geschonken zijn door de lokale bewoners. Deze en andere voorwerpen welke in de jaren 1800 en begin 1900 in gebruik waren worden getoond in ruimte welke is ingericht als een oorspronkelijke handelspost. Bij het museum organiseren ze het hele jaar door diverse activiteiten zoals de Craft and Bake Sales, Old Fashioned Christmas Open House en de jaarlijkse kunstshow.

Fort Vermilion Op een uur rijden van High Level vind je de plaats Fort Vermilion. Fort Vermilion is een 200 jaar oude gemeente. Veel van de orginele gebouwen zijn hier nog bewaard gebleven. Een goede indruk van de historie van dit gebied kun je ook zeker opdoen in het Fort Vermilion Heritage Centre. Hier kun je ook twee van de oudste huizen bekijken, Clark en Bourassa/ St. Germain House.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!