Spider Rock Campground Chinle, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Spider Rock Campground
Indian Route 7
Chinle Arizona, 86503
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.077703676, -109.413421154

Telefoonnummer:
+1-877-910-2267 / +1-928-674-8261

Website:
http://www.spiderrockcampground.com

E-mailadres:
info@spiderrockcampground.com

Aanvullende informatie:

Gelegen aan de doodlopende weg die aan de zuidkant bovenlangs de canyon loopt.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Overige faciliteiten

  • Hogan’s te huur
  • Geen douches
  • Betaling per creditcard is niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2016 door

Erg basic camping. Zodra je binnen komt is het een enorme rommel met oude auto's en een oude kapotte camper. De plekken zelf zijn prima en hebben ook een picknick tafel. We hebben ook heerlijk een kampvuur gemaakt daar.

Bedenk dat dit een basic camping is zonder veel luxe. Maar de locatie is perfect. Water innemen hebben we niet gedaan. Zit inderdaad in een tank achterop een pick-up truck. Maar voor douche water zal dat prima zijn. Ik dacht eerst een tour te doen bij Howard (las op meerdere plekken dat je hem dan een bedrag kan geven naar eigen invulling). Tegenwoordig heeft Howard een papiertje hangen met de minimale 'tip'. Hij wil minimaal 180$ hebben voor een tour van een paar uur. Dus dat hebben we over geslagen.

Een ander nadeel zijn de zwerfhonden daar. Een hond was al met mijn ontbijt begonnen toen ik even in de camper was om bestek te pakken ;) Als we hier weer zijn dan heeft deze camping wel onze voorkeur.

Kosten per nacht: $16

Bezocht op 30-07-2016 door

Rommelige kleine camping met grappige en beetje zonderlinge campingbaas Howard. Camping heeft geen stromend water maar wel wat geïmproviseerd sanitair. Vervelend waren we loslopende honden, met alle overlast van dien.

Kosten per nacht: $18

door op 31-08-2013

Terrein in de middle of no-where, wonderlijk. Beheer zeer dienstbaar, slechts enkele uren aanwezig. Internet niet bij de prijs inbegrepen. Toiletten niet schoon,ook nauwelijks water aanwezig. Wel erg mooie natuur en erg stil. Mooie sterrenhemel 's nachts.

door op 30-08-2013

Wat een troep daar. Erg vies. Het verse water zat in een tank. Wij zijn maar naar een hotel gegaan. Geen aanrader!

door op 10-08-2009

Hele basic camping met een hele relaxte eigenaar (Howard) die je met alles wil helpen. Bij het ochtendgloren Navajomuziek over het terrein, heerlijk rustgevend. Dus als je ervan houdt 5 sterren, je komt er absoluut tot rust. Ga er niet heen voor comfort. Excursies doet Howard veel zelf en je mag betalen wat je het waard vindt. Echt een belevenis.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan