Stovepipe Wells (NPS Campground) Death Valley, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Stovepipe Wells (NPS Campground)
Highway 190
Death Valley Californië 92328
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.607956, -117.1478689

Telefoonnummer:
1-877-444-6777

Website:
Bezoek


Let op! Dit is de NPS-campground (Stovepipe Wells Campground. Er is een commerciële campground vlakbij: het Stovepipe Wells RV Park.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-09-2019 door

Echt midden in de woestijn, leuk om een nachtje te staan. Er staan een paar gebouwen bij elkaar, tankstation, winkel, 2 restaurants, klein zwembadje en een rijtje campers. WiFi :). Een nacht is voldoende. Vriendelijke mensen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 19-04-2019 door

Hele kale camping, past goed in de omgeving. Aan het begin een betaalpaal waar je met je Credit Card kunt betalen. Geen Hook-up en in April was het al aardig warm. Plaatsen op gravel, naast elkaar en afgezet met wat lijntjes. Eén nacht gestaan op weg naar Sequoia NP.

Kosten per nacht: $14

Bezocht op 08-09-2017 door

Camping is helemaal onbeschut en met alleen asfalt behoorlijk heet in de volle zon. Sanitaire voorzieningen waren gesloten (waren dan ook maar met 2 campers op de camping). Full hook-up faciliteiten. Je kan de weg oversteken naar het hotel. Hier kan je ook gebruik maken van het zwembad, waar je ook kan douchen. Restaurant is ook aanwezig. Tankstation aanwezig. Van te voren werd gezegd dat het hier heel duur zou zijn, maar dat was juist het tegenovergestelde.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 21-04-2017 door

Super goedkope camping, goedkoopste van onze reis!

In Death Valley zijn maar een beperkt aantal hook-up plaatsen. Als je deze wilt moet je echt reserveren! Wij hadden niet gereserveerd en de hook-up plaatsen waren dan ook vol.

Het was 40 graden dus dan wil je wel graag airco. Op deze camping mag tot 19u de generator aan maar daarmee kun je de camper niet koelen tot bedtijd 's avonds.

De camping is een groot stuk 'grind' met verschillende plaatsen. Er dienst zelf geregistreerd te worden bij een 'betaalautomaat' vooraan.

Pas wel op, er zijn 10 - 12 hookup plaatsen aan de rechterkant als je de camping op komt rijden. Deze horen echter NIET bij deze camping maar zijn van de lodge aan de overkant van de straat.

Geen douches aanwezig, wel toiletten.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 03-05-2016 door

Grote stille camping met tentplaatsen en prachtige zonsondergangen, senioren halve prijs, na 20 mei gesloten

Kosten per nacht: $20

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan