Camp Richardson Resort Lake Tahoe, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Camp Richardson Resort
1900 Jameson Beach Road
Lake Tahoe Californie, 96158
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.9288, -119.96515

Telefoonnummer:
+1-800-544-1801 / +1-530-541-1801

Website:
http://www.camprichardson.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-08-2022 door

In een mooie omgeving. Er is ook een hotel en cabins, het minst aandacht is er voor de camping. Sanitair is oud, er is maar een centraal dumpstation.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 30-06-2018 door

+: goede plek in het bos -: sanitair matig; mager ontvangst aan een straatloket; heel lawaaiig; personen die hardop ruzie maken; onplezierig allemaal; slecht internet Zouden 2 nachten blijven, zijn na een nacht weggegaan, wel ons geld teruggekregen.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 21-06-2018 door

Het woord resort mogen ze van mij eraf halen. Water en elektriciteit ok. Het sanitair was zeer minimaal en verouderd en niet proper.1 douche voor de heren en 1 voor de dames. De plaatsen voor de RV zo schuin dat je de RV onmogelijk kon rechtzetten. Zeer dicht opeen geprankt met geluidsoverlast van de buren. Enige pluspunt was dat je op een 500 meter van het meer zat.

Kosten per nacht: $60

door op 30-09-2013

Tijdens onze Amerika reis hebben wij hier 2 nachten gestaan. Midden in een bos, aan het meer, werkelijk een prachtige camping. De camping is van alle gemakken voorzien, restaurant, cafe, koffie, watersportverhuurbedrijf, alles is er te vinden. South Lake Tahoe is een paar minuten rijden, daar zijn de grote supermarkten te vinden. Wij vonden de camping zeker de moeite waard. Tip: kijk op de website of ze nog aanbiedingen hebben (wij kregen daardoor de tweede nacht gratis)

door op 28-08-2013

Grote plaatsen midden in het bos compleet met bak om kampvuur te maken Enige nadeel is dat de aansluitpunten voor electra, water en riool niet naast elkaar zitten. Dus even puzzelen om de RV op de juiste plek te zetten en toch alles aan te sluiten. Het strand van Lake Tahoe is ongeveer 400 meter lopen. Vanwege zwarte beren moet al het eten en afval goed opgeborgen worden. Vriendelijk en behulpzame staff.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan