KOA San Francisco North / Petaluma Petaluma, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA San Francisco North / Petaluma
20 Rainsville Road
Petaluma Californie, 94952
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.245769, -122.66078

Telefoonnummer:
+1-800-562-1233 / +1-707-763-1492

Website:
koa.com/campgrounds/san-francisco

E-mailadres:
sfkoa@oal.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Overige faciliteiten

Tour Shuttle


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (14)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 14
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-06-2019 door

Fijne kindvriendelijk camping. Wel duur maar dat geldt voor veel campings in deze regio. Er is veel te doen voor kinderen, fijn zwembadje, winkeltje waar voldoende te krijgen is en de plekken zijn erg mooi aangelegd. Wij hadden een camperplek met zicht op de speeltuin, zo konden we onze dochter (5 jaar) goed in de gaten houden. In de omgeving zijn veel (grote) winkels en allerlei restaurants te vinden, ook een outlet mall. Wel te ver om te lopen.

Kosten per nacht: $95

Bezocht op 20-09-2018 door

Enorme campground ten noorden van Sfo. Goed uitgerust en de plekken zijn ook dik in orde. Verwacht je ook voor dat geld. Aan de 101. Zit snel op de highway. Zakelijke ontvangst.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 19-08-2018 door

Grote, mooie camping met activiteiten. Zwembad, hottub, treintje over camping, kinderboerderij, filmavonden bij zwembad,, enz. Mooie plek tegenover de jeu de boules baan met ligstoelen onder de boom. Vanaf deze camping veel in omgeving te doen, zoals brouwerij bezoeken, Napa valley, San Francisco. 30 min van bodega bay waar je de pacific ocean kan zien. (trui mee, want zee mist is koud). Een safeway in de stad. tip: haal een klantenkaart, Scheelt je heel veel geld.

Bezocht op 13-06-2018 door

We hebben helaas aan deze camping een vieze smaak overgehouden, Op zich is de camping prima gelegen aan de noordkant van San-Francisco en derhalve een prima uitgangspunt om SF te bezoeken. De voorzieningen zijn OK. Er wordt verwacht dat alle campinggasten een whristband (polsband) dragen. Wij kregen de kleuren oranje en blauw. Deze KOA heeft na onze boeking / betaling / bevestiging op 21 dec 2017 haar prijzen verhoogd met 11%.... Bij aankomst op 13 juni 2018 konden we fluiten naar de 10% KOA card korting. Het ging daarbij om 3 campersites. Alle argumentaties ten spijt; de10% KOA card korting kregen we niet. Vandaar de matige rating. We zijn voor de 8e keer in de USA geweest, maar deze KOA ga ik nooit meer bezoeken (dit is overigens de enige camping tot nu toe die we tegengekomen zijn en met polsbandjes werkt. We hebben ze niet omgedaan).

Kosten per nacht: $78.4

Bezocht op 18-07-2016 door

Prima camping voor bezoek aan San Francisco. Goede, schone faciliteiten. Wi-Fi aanwezig maar snel overbelast

Kosten per nacht: $59

Bezocht op 29-10-2015 door

Goed voorziene camping. Mooiste (en duurste) plaatsen hebben flinke eigen ruimte op gras met schommelbankje en grote tafel. Camping kan benut worden voor bezoek aan SF, maar dat is dan wel weer een uur rijden. In drukke tijden gaan de prijzen stevig omhoog. Het weekend van Halloween waren de mooiste plaatsen 90$ per nacht.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 22-07-2015 door

Camping met redelijke plekken, veel te doen, zeker voor kinderen, daarmee wel druk. Nadeel; ver van de stad en moeilijk parkeren met RV op parkeerplaatsen bij de ferry, dus met de bus, duurt lang en onhandige tijden. echt een nadeel

Kosten per nacht: $84

door op 13-01-2015

Wij hebben 2 nachten gestaan op deze camping. Het is op zich een goede camping, vriendelijke mensen. Goede voorzieningen. Het nadeel vonden wij dat de plaats geen betonnen ondergrond had. Het was door de vele regen één grote modderpoel.

door op 30-09-2013

Vlakbij San Francisco, voor ons een perfecte eerste stop met de camper. Het was toch even wennen en dan is het fijn dat je niet ver hoeft te rijden (uurtje van het verhuurbedrijf El Monte). KOA campings zijn goed verzorgd, van alle gemakken voorzien en een mooie schaduw plek! Je betaalt wel de hoofdprijs, andere campings zijn veel goedkoper, dus dat is de afweging die je moet maken.

door op 10-08-2013

We zijn hier in juli 2013 geweest: topdrukte tegen hoge prijzen. Camping is goed (wat je van KOA mag verwachten). Rit naar SF duurt 30/40 minuten. Er is vlakbij een goede Hertz waar je voor weinig geld een auto kunt huren.

door op 26-07-2013

Goede camping. Erg groot, maar dat merk je eigenlijk niet. prima sanitaire voorzieningen.

door op 08-08-2012

Deze zeer mooie camping biedt iedereen iets: een mooi zwembad en spa, een springkussen en een kinderboerderij en fietsverhuur. 's Avonds een film. Een goede uitvalsbasis om San Francisco te bezoeken, georganiseerd vanuit de camping of op eigen gelegenheid met de ferry.

door op 18-06-2012

Mooie camping, vriendelijk, redelijke plaats. Erg duur.

door op 10-08-2010

Uitstekende KOA. Noordelijk van San Francisco. Van hieruit zowel het Sonoma gebied noordelijk als SanFrancisco zelf goed te bezoeken. SF kan met organised tour vanaf KOA of men brengt je met shuttle naar Ferry. Je wilt niet met je RV San Francisco in vanwege hellingsgraad van de wegen!!!

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!