Jetty Park Campground Cape Canaveral, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jetty Park Campground
400 Jetty Park Road
Cape Canaveral Florida 32920
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.406492462, -80.594269963

Telefoonnummer:
+1-321-783-7111

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@jettyparkbeachandcampground.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 55 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 14-08-2023 door

Prima camping. Leuk strandje en campingwinkel om wat spullen te kunnen halen. Ideaal als uitvalbasis om Space Kennedy te bezoeken. Als je geluk hebt zie je zeer grote cruise schepen (zelfs de grootste ter wereld) of onderzeeboten die hier de haven in- en uit varen. Wij hebben zelfs een extra nachtje bijgeboekt om een raketlancering te kunnen zien en dat is toch echt iets once in a lifetime. Dat geluid is met geen pen te beschrijven, wat een geweld. Hier worden ook de booster die zo'n raket afwerpt (en op zee landen op een platform) weer terug gevaren de haven in en hergebruikt. Al met al leuke camping en veel te beleven als het meezit.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 18-03-2022 door

We stonden op een plekje buiten de camping, alleen water, maar prachtig aan het kanaal waar langs de grote cruiseschepen voeren. Konden gebruik maken van de overige camping faciliteiten. Op loopafstand van het strand. Toen wij er waren troffen we het, 's avonds een raket lancering vanaf Cape Canaveral. Was prachtig te zien vanaf de camping. Ook een prima camping om het Kennedy space center te bezoeken.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 10-10-2019 door

Prima camping aan de Port Carnaveral en Noordelijke Atlantische oceaan. Rustig en stil in deze periode. Een paar douches en wc's , maar de Amerikanen douchen meestal in hun eigen "big" motorhome's. Restaurant aan de Port Carnaveral was gesloten. Voor een bezoek aan de Kennedy Space center een prima uitvalbasis, 18 mijl = 40 minuten.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 11-07-2019 door

Mooie camping, direct aan een prachtig strand gelegen. Gaaf om de enorme cruise schepen hier voorbij te zien varen.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 07-03-2018 door

We hebben hier 2 nachten gestaan. In eerste instantie lijkt het alsof je een industrieterrein oprijdt maar dat klopt absoluut niet. Het terrein is groot en open en je kunt de cruiseschepen zien vertrekken. Binnen 5 minuten loop je naar het natuurgebied. Geweldig mooi strand! Goede camping om een trip te maken naar Kennedy Space Center. Receptie met klein winkeltje en spullen die nodig kunnen zijn voor je camper. Is ook leuk om daar even te zitten en koffie te drinken.

Bezocht op 17-05-2016 door

Keurig nette camping, direct aan Port Canaveral. Elke dag zie je de cruiseschepen hier vandaan vertrekken. Camping ligt vlakbij een mooi strand met een pier. Omdat de camping op een punt ligt, is deze lekker rustig. Sanitair is keurig netjes.

Kosten per nacht: $35

door op 29-04-2013

Mooie, schone en goed geoutilleerde camping. Vrij duur en op 75 meter van het Atlantische strand.

door op 12-01-2010

Keurige camping. 20 min rijden van Kennedy Space center. Geen kampvuur mogelijk.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan