KOA Orlando S.E./Lake Whippoorwill Orlando, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Orlando S.E./Lake Whippoorwill
12345 Narcoossee Road
Orlando Florida, 32832
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.386579, -81.241261

Telefoonnummer:
+1-407-277-5075

Website:
http://koa.com/campgrounds/orlando-se

E-mailadres:
whippoorwillkoa@orlandoteam.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Hot Tub/Sauna


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-01-2020 door

Deze camping is helaas gesloten. Vlak na ons bezoek gingen ze hier huizen bouwen.

Bezocht op 07-08-2019 door

GEWELDIGE camping. Prachtige (extra dure) plek aan het meer met schommelstoel en terras. Keurig sanitair en wasmachineruimte (met creditcard betalen). Mooie grote recreatiezaal met tafeltennistafel, pooltafel, tv en spelletjes.

Kosten per nacht: $82

Bezocht op 24-07-2017 door

Gunstig gelegen tov ophaal locatie camper Roadbear . Dus zowel op onze eerste dag en laatste dag op deze campground gestaan. Verder niets bijzonders alles was netjes. Wel wat aan de dure kant.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 20-06-2017 door

Leuke campsite die erg netjes onderhouden is. Veel dingen voor kids goedgeregeld, er is een speelhal met verschillende spelletjes, een lounge/ hang gedeelte, playground etc. Het zwembad is gelijk diep. Niet handig met jongere kinderen. Zwembad is verwarmt en ziet er verder netjes uit. De site's zijn vlak en hebben een harde ondergrond. Stellen of gelijk zetten van je RV is niet nodig. Alle site's hebben in ieder geval water, etectra en kabel. Niet alle site's hebben rioolaansluiting. Hiervoor is wel een keurig dumpstation met een hogedruk spuit. Het is bijna een plaatje, vrijwel alle site's liggen aan het meer of aan een, wat ze hier, kanaal noemen. De uitzichten zijn prachtig met maar een nadeel.... de site's liggen bijzonder dicht tegen elkaar aan. Zo dicht hebben wij het nog nooit meegemaakt. Een aangezien alle site's back-inn zijn, is dat niet heel handig als je je RV ook wilt gebruiken om overdag dingen te ondernemen. Je hebt echt iemand nodig bij het insteken die mee kan kijken om schade te voorkomen. De camping is dicht bij alle dingen die je zou willen ondernemen zoals Disney, Kennedy Space, Gatorland etc. Op 10 minuten rijden van het Road Bear verhuurstation. En aangezien de camping lpg kan vullen en tegenovergestelde camping een benzinestation zit een uitkomst voor de laatste dagen die je hier zou kunnen doorbrengen.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 28-04-2017 door

Keurige KOA camping, leuk gelegen aan een meertje. Er is overigens weinig te doen bij het meer. Je kan er niet zwemmen. In ieder geval een goed punt om je camperreis te beëindigen als je in Orlando een camper gehuurd hebt

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 11-05-2016 door

Hele mooie KOA camping. Terrein ligt aan een meer en veel plaatsen liggen daar direct aan. Naast een zwembad is er ook een speelhal met Airhockey, tafelvoetbal etc. aanwezig (allemaal gratis) Terrein is heel erg mooi aangelegd en personeel is erg vriendelijk. Sanitair en zwembad zijn erg netjes. Camping ligt vlakbij het inleverstation van Road Bear en verkoopt ook Propaangas (erg makkelijk, wanneer je de camper weer vol in moet leveren).

Kosten per nacht: $65

door op 12-08-2013

Mooie en schone camping. RV sites ruim, full hookups. Aardig en behulpzaam personeel. Mooi zwembad. In het meer mag niet worden gezwommen (alligators).

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan