Fietshuur San Francisco (diverse locaties)

Hoe heuvelachtig San Francisco ook is, je kunt er geweldig fietsen. Onze favoriet is een ritje over de Golden Gate Bridge naar Sausalito. Hoe kun je de Golden Gate Bridge en skyline van San Francisco nou beter bekijken dan vanaf je jouw stalen ros? Fiets naar de overkant, geniet van de verschillende uitzichten op de brug en rijd langs de mooie waterkant. Strijk neer voor een picknick op een van de strandjes en voel de wind in je haren. Neem vanaf het gezellige plaatsje Sausalito de ferry terug voor een geweldig uitzicht op de stad. Dit is een prachtige route, waarbij je de kuitenbijtende heuvels overslaat. Ook Golden Gate Park is uitermate geschikt voor fietsers.
Je huurt de fiets voor een dag (ophalen vanaf 9 uur, inleveren tot 19 uur (nov-mrt uiterlijk 17 uur)) vanaf de locatie bij Union Square, Fisherman's Wharf of Golden Gate Park en bent vrij om te gaan waar je maar wilt. Laat je bij het ophalen informeren over geschikte routes voor jouw reisgezelschap. Voor kinderen (t/m 11 jaar) is er een kinderfiets, fietskar of tag-a-long-fiets.

Klik op het hartje om deze excursie op te slaan bij je reisfavorieten. Wil je meer info of deze excursie boeken? Laat het weten aan je reisadviseur.

Tijdsduur:
Tussen een uur en 9 uren
  • Fietsen San Francisco

  • Fietshuur San Francisco

  • Fietsen in San Francisco

  • Fietsen San Francisco

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan