Universal Studios Orlando

Universal Studios in Orlando biedt filmfanaten en avonturiers heel veel vermaak. Er zijn twee themaparken: Islands of Adventures en Universal Studios Florida.
In het themapark Islands of Adventures draait alles om avontuur. Je vindt er verschillende achtbanen en interactieve attracties die striphelden en andere mythische figuren tot leven brengen. Zo kun je op Marvel Super Hero Island je favoriete superheld ontmoeten en in Jurassic Park indrukwekkende dinosaurussen aanschouwen. Een populair gebied is The Wizarding World of Harry Potter, waar je door het beroemde Zweinsteinkasteel kunt wandelen, je een hapje kunt eten in de Drie Bezemstelen en je een ritje kunt maken in de Hippogriefachtbaan.
Altijd al eens mee willen spelen in je favoriete film of tv-serie? In het themapark Universal Studios Florida kun je filmsets bekijken, filmcrews aan het werk zien en een kijkje achter de schermen nemen van de filmwereld. Daarnaast zijn er diverse liveshows, achtbanen en attracties als Shrek 4-D, Revenge of the Mummy en E.T. Adventure. Tot slot is er nog de Universal CityWalk. De Universal CityWalk is een groot entertainmentgebied met cafés, clubs, restaurants, winkels en filmzalen.

Je kunt kiezen uit 1-, 2-, of 3-daagse tickets. Het 1-Day Ticket biedt één dag toegang tot beide parken. Koop je een 2- of 3-daags ticket, dan heb je veertien dagen de tijd om je twee dagen te besteden. De meerdaagse tickets bieden je tevens toegang tot de CityWalk. Tot slot is er een Bonus Ticket dat als extra toevoeging toegang biedt tot evenementen binnen CityWalk. We helpen je graag met het vinden van de beste en voordeligste tickets.

Tijdsduur:
Tussen 9 uren en 72 uren
  • universal studios orlando bezoeken

  • universal studios orlando bezoeken

Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden