Mijn Tioga: Wat is dat?

Mijn Tioga is de naam van jouw account op onze website. Hierin kun je je (boekings)gegevens bekijken en informatie opslaan over routes, plaatsen of campings. Zo wordt je reisvoorbereiding een stuk makkelijker én leuker! Ook kun je een reisverslag aanmaken om het thuisfront te vertellen over jouw belevenissen.

Aan de slag

Je vindt de knop voor Mijn Tioga rechtsboven op onze website. Klik hierop en geef je e-mailadres en wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord? Scroll naar beneden en maak meteen een account aan! Na het inloggen kom je op jouw persoonlijke pagina. Op jouw pagina vind je de volgende opties:

  • Reisfavorieten: zie uitleg hieronder
  • Reisverslagen: houd onderweg een reisverslag bij
  • Reviews: geef je mening over bezochte campings en/of hotels
  • Reistips: deel je tips over leuke wandelingen en restaurants
  • Klantgegevens & boekingen: bekijk je gegevens
  • Instellingen: wijzig je instellingen

Wat zijn Reisfavorieten?

Op onze website staan hartjes, onder andere bij routevoorbeelden, excursies, campings, hotels en reistips. Als je een account op Mijn Tioga hebt en bent ingelogd, kun je de hartjes aanklikken om het bijbehorende item te bewaren. Klik je op het hartje, dan wordt het hartje geel en is het toegevoegd aan je Reisfavorieten op Mijn Tioga. Zo vind je Reisfavorieten: Klik dan rechtsboven in beeld op 'Mijn Tioga', (log in) en kies voor 'Reisfavorieten'. Bij 'Reisfavorieten' vind je alle items die je op onze site als favoriet hebt gemarkeerd.

Account aanmaken

Je kunt gratis een account aanmaken. Hiervoor moet je je e-mailadres opgeven en een wachtwoord instellen. Dat kun je hieronder meteen doen. Vul je e-mailadres in. Je ontvangt een mail van ons met een link om je wachtwoord in te stellen.