Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme betekent reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden.

De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming o.a. een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Ook hebben wij een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

Wij streven naar duurzaam tourisme binnen een duurzame samenleving.

Met het DTO-beleid proberen wij de negatieve gevolgen van ons product op het milieu te minimaliseren, en onze afnemers en leveranciers tot meer duurzaamheid te stimuleren.

Maak je stoel groen

Tioga Tours steunt GreenSeat. GreenSeat biedt je de mogelijkheid de schadelijke uitstoot van je vliegreis te compenseren via duurzame energieprojecten en aanplant en bescherming van bos wereldwijd. Zo kun je eenvoudig een steentje bijdragen aan het tegengaan van het klimaatprobleem! Tegelijkertijd draag je bij aan de instandhouding van de prachtige natuur op aarde, zodat je blijvend kunt genieten van de mooiste vakantiebestemmingen.

Meer weten? Meedoen?

greenseat.nl

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!