Bosbrand Flagstaff

Deze blog is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt.

Ten noorden van Flagstaff in Arizona woedt de Museum Fire. Flagstaff ligt vlak bij de Grand Canyon. Bezoek je Flagstaff en/of de Grand Canyon de komende dagen? Lees dan verder.

Actuele informatie over de bosbrand

In Flagstaff en omgeving is veel rook te zien. Enkele kleine dorpjes zijn geëvacueerd. Op het moment van schrijven (24 juli) zijn er geen evacuaties voor Flagstaff en ook een wegafsluitingen. Highway 180 (richting Williams) en Highway 89 (richting Page/Monument Valley) zijn open. Ga je deze wegen binnenkort rijden? Bekijk dan de actuele stand van zaken via inciweb.nwcg.gov. Klik op het tabblad ‘Closure’ voor info over wegafsluitingen. Bellen kan ook: het lokale informatienummer is 928-288-2484. Bellen kan tussen 7:00 en 21:00 lokale tijd.


Overzicht bosbrand Museum Fire Flagstaff

Kan ik terecht in mijn hotel?

Ja. Wij nemen contact met je op als je niet in je hotel terecht kunt. We boeken dan een andere accommodatie voor je. Heb je vragen over je overnachting? Je kunt altijd bellen naar het nummer van de lokale agent. Dit nummer staat op je hotelvoucher.

Kan ik terecht op mijn camping?

Ligt jouw camping in of vlak bij een gebied waar branden woeden? Bel dan voor de zekerheid naar de camping voordat je gaat rijden. Wil je een andere camping boeken? Via onze campingdatabase vind je alle campings in de VS.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan