Dag dieren

door Irene Hummel ma 3 okt. 2016 20:05

Hoe gaaf is het om tijdens je rondreis door Amerika of Canada plots oog in oog te staan met een eland of een beer (het liefst wel met gepaste afstand natuurlijk)? Of het nu gaat om wollige, koddige, betrapte en ondeugende exemplaren, ze doen het altijd goed op de foto! Dat vonden jullie ook, want voor de fotowedstrijd kregen we ook vele prachtige en soms lucky shots toegestuurd van dieren. En met het oog op dierendag willen we jullie deze natuurlijk niet onthouden. Dit is een greep uit onze dierencollectie:

Rommelende beer

Beer bij Rossland

"Deze jonge beer loopt rond het huis en rommelt regelmatig in de composthoop. De bewoners zijn gewend aan berenbezoek. Deze foto is genomen in Rossland, een klein, sfeervol plaatsje aan de Amerikaanse grens vlakbij Trail."

A.C.M. Overdevest

Betrapte vos

Vos bij Wells Gray

"De foto van de vos is gemaakt in Wells Gray Park (British Columbia, Canada). De vos stak plotseling vlak voor ons de weg over met een vis in zijn bek."

Jos en Wilma Lansbergen

Nieuwsgierige marmot

Marmot bij Togwottee Lodge, Grand Teton

"De oorspronkelijke bewoner (een marmot) kwam even een kijkje nemen bij onze accommodatie: de Togwottee lodge, Grand Teton."

Truus en Erik Lotgerink

Loslopende Longhorns

Longhorns, Dallas, Texas

"Opzij, opzij, opzij….. ze hebben ongelofelijke haast. Voor deze loslopende longhorns in Fort Worth Stockyards ga je wel opzij. Fort Worth Stockyards National Historic District vertelt de geschiedenis van het beroemde vee in Texas."

Klaas en Nanda Knobbe

Beer met jong

Beer bij Maligne Lake

"Onderweg aan de weg van Jasper naar Maligne Lake kwamen we deze beer met jong tegen. Zo langs de weg……. Indrukwekkend!"

Wilma Spaans en Joke Derksen

Hert houdt van bloempjes

Hert bij Banff

"Langs de kant van de weg richting Banff stond ie daar gewoon."

Geke ten Dam

Ook wildlife spotten?

In deze blog lees je waar je wildlife tegen kunt komen. En dit zijn de plekken waar je grote kans hebt om beren te spotten.

Meer foto's zien?

Volg ons op Facebook of Instagram (@TiogaTours)! Daar plaatsen we de komende tijd meer inzendingen. Wil je ook dat jouw foto door ons ge(re)post wordt op Facebook of Instagram? Tag je foto's dan met #tiogatours en wie weet zie je jouw foto ook terug!
Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden