Top 5 reizen die je nog in 2021 kunt maken

Al je vakantiedagen en reisdromen opgespaard? Wacht dan niet langer en ga dit jaar nog op reis. Van de hagelwitte stranden in Florida tot de kerst in New York: hieronder vind je reizen die je vandaag bij ons kunt boeken en dit (na)jaar kunt maken. Kies nu jouw volgende bestemming!

Goed om te weten: alle reizen hieronder zijn helemaal naar wens aan te passen. Met de knoppen onder de titel pas je vast de vervoerswijze aan, het beginpunt en het aantal dagen. Wil je nog meer aanpassen, gebruik dan onze routeplanner, te vinden in het submenu bij elke reis. Voor elke reis vraag je heel gemakkelijk een offerte op. Je hebt altijd binnen één werkdag een prijs!

Maligne Canyon, Canada Key West, Florida

  
    2. Deep South Discovery | Verenigde Staten

Autoreis door de Deep South van de USA. Muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans liggen op de route, maar ook natuur in de Great Smoky Mountains en historie in Natchez en Montogmery. In de langere versies van deze autoreis door het Diepe Zuiden van Amerika bezoek je ook Charleston en Savannah aan de oostkust.

NatchezNew OrleansGreat Smoky MountainsAtlanta

  
    3. Wintersportreis Jasper & Edmonton | Canada

Wintersportliefhebbers opgelet: op zoek naar een echt winterwonderland in de Canadese Rocky Mountains? Dan is deze avontuurlijke combinatie van Jasper National Park en de bruisende stad Edmonton een hele toffe route. In een sprookjesachtig landschap kun je een variëteit aan activiteiten beleven zoals snowboarden, ijsklimmen en hondensledetochten. Ga je vooral om te skiën in de wereldberoemde poedersneeuw, dan is skiparadijs Marmot Basin in Jasper een topbestemming!

EdmontonEdmontonCanadaCanada

  
    4. Kids Go Florida | Verenigde Staten

Deze autoreis brengt je bij de vele attractieparken en zandstranden van Florida. Kinderen van alle leeftijden kunnen genieten op de meest uiteenlopende plekken van de ‘Sunshine State’. Of je nu acht bent of tachtig: je kunt je vermaken tussen de geavanceerde techniek van Walt Disney World Epcot en de mooie natuur van de Everglades. Ook bezoek je onder andere Fort Myers, waar je met een kano prachtige natuurgebieden kunt ontdekken.

Miami, FloridaKey West, FloridaFort Myers, FloridaCape Canaveral, Florida

5. Kerst in New York | Verenigde Staten

Rook uit de putten, ondergesneeuwde gele taxi's en de verlichte schaatsbaan in Central Park: Kerst in New York is alsof je in een film bent beland. De tickets zijn nú nog betaalbaar, dus vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor jouw winterreis naar New York. Onze reisadviseurs denken graag met je mee en je hebt binnen een dag een offerte op maat met prijs!

New York in de winter New York in de winter
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan