Pick-up campers per verhuurder

De pick-upcamper heeft de opbouw op een pick-up truck. Deze camper is relatief compact, waardoor hij makkelijk te besturen is. Toch is er verrassend veel binnenruimte. De pick-upcamper is geschikt voor maximaal 3 tot 4 personen, afhankelijk van het model.

Pick-up campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

Overlander29,2 feet / 8,9 meter

De nieuwe Overlander kan sinds 1 januari 2020 gehuurd worden op alle locaties behalve Whitehorse. Een innovatieve camper die plaats biedt aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. Het oude type, de Adventurer 4, kan via Four Seasons geboekt worden.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway Overlander

Pickup TC23,0 - 24,6 feet / 7,0 - 7,5 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC

Pickup TC-B slide-out24,9 feet / 7,6 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. In de slide-out is een stapelbed waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin met twee kleine kinderen. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC-B slide-out

Pickup TC-S slide-out23,6 - 24,9 feet / 7,2 - 7,6 meter

Deze compacte camper zit op een pick-up truck. Hierdoor zijn het woongedeelte en de bestuurderscabine van elkaar gescheiden. Er is een vast tweepersoons bed aan boord. In de slide-out zit een extra tweepersoons (kinder)bed. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC-S slide-out

Pick-up campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Maxi Travel Camper TCA23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Dit is een compacte en daardoor makkelijk te besturen camper, die toch verrassend ruim is. Er is plaats voor twee volwassenen en een kind. De truck mag niet worden losgekoppeld. Dit model rijdt op diesel is te huur vanaf begin april en is beschikbaar op alle verhuurlocaties. In Whitehorse wordt alleen de TCA verhuurd, er zijn geen andere modellen aanwezig.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Maxi Travel Camper TCA
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan