Pick-up campers per verhuurder

De pick-upcamper heeft de opbouw op een pick-up truck. Deze camper is relatief compact, waardoor hij makkelijk te besturen is. Toch is er verrassend veel binnenruimte. De pick-upcamper is geschikt voor maximaal 3 tot 4 personen, afhankelijk van het model.

Pick-up campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Maxi Travel Camper TCA23,0 feet / 7,0 meter

Dit is een compacte en daardoor makkelijk te besturen camper, die toch verrassend ruim is. Er is plaats voor twee volwassenen en een kind. De truck mag niet worden losgekoppeld. De TCA-camper is alleen te huur in Vancouver, Calgary en Whitehorse. One-ways naar Oost-Canada zijn niet toegestaan. Dit model rijdt op diesel. Dit model is alleen te huur vanuit de locaties Vancouver, Calgary en Whitehorse.

Bekijk camper

Canadream Maxi Travel Camper TCA

Pick-up campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

Overlander29,2 feet / 8,9 meter

De nieuwe Overlander kan sinds 1 januari 2020 gehuurd worden op alle locaties behalve Whitehorse. Een innovatieve camper die plaats biedt aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. Het oude type, de Adventurer 4, kan via Four Seasons geboekt worden.

Bekijk camper

Fraserway Overlander

Pickup TC


23,0 - 24,6 feet / 7,0 - 7,5 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC

Pickup TC-B slide-out24,9 feet / 7,6 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. In de slide-out is een stapelbed waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin met twee kleine kinderen. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC-B slide-out

Pickup TC-S slide-out23,6 - 24,9 feet / 7,2 - 7,6 meter

Deze compacte camper zit op een pick-up truck. Hierdoor zijn het woongedeelte en de bestuurderscabine van elkaar gescheiden. Er is een vast tweepersoons bed aan boord. In de slide-out zit een extra tweepersoons (kinder)bed. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC-S slide-out

Pick-up campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Adventurer 429,9 feet / 9,1 meter

Deze innovatieve camper biedt plaats aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. In 2019 is deze camper nieuw in de verhuur bij Four Seasons. Het betreft het oude type Adventurer 4, die voorheen via Fraserway gereserveerd kon worden. Dit model is in 2020 alleen in Vancouver en Calgary te huur. In 2021 is de Adventurer 4 (voorlopig) niet boekbaar.

Bekijk camper

Four Seasons Adventurer 4
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!