Pick-up campers per verhuurder

De pick-upcamper heeft de opbouw op een pick-up truck. Deze camper is relatief compact, waardoor hij makkelijk te besturen is. Toch is er verrassend veel binnenruimte. De pick-upcamper is geschikt voor maximaal 3 tot 4 personen, afhankelijk van het model.

Maxi Travel Camper TCA23,0 feet / 7,0 meter

Dit is een compacte en daardoor makkelijk te besturen camper, die toch verrassend ruim is. Er is plaats voor twee volwassenen en een kind. De truck mag niet worden losgekoppeld. Dit model rijdt op diesel en is op alle locaties te huur, met uitzondering van Edmonton. De TCA is te huur vanaf eind april.

Bekijk camper

Canadream Maxi Travel Camper TCA

Overlander29,2 feet / 8,9 meter

De nieuwe Overlander kan sinds 1 januari 2020 gehuurd worden op alle locaties behalve Whitehorse. Een innovatieve camper die plaats biedt aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. Het oude type, de Adventurer 4, kan via Four Seasons geboekt worden.

Bekijk camper

Fraserway Overlander

Pickup TC


23,0 - 24,6 feet / 7,0 - 7,5 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC

Pickup TC-B slide-out24,9 feet / 7,6 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. In de slide-out is een stapelbed waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin met twee kleine kinderen. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC-B slide-out

Pickup TC-S slide-out23,6 - 24,9 feet / 7,2 - 7,6 meter

Deze compacte camper zit op een pick-up truck. Hierdoor zijn het woongedeelte en de bestuurderscabine van elkaar gescheiden. Er is een vast tweepersoons bed aan boord. In de slide-out zit een extra tweepersoons (kinder)bed. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper

Fraserway pickup TC-S slide-out
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!