Vraag offerte

Canadream

Logo CanadreamCanadream is een camperverhuurder met zeven locaties in Canada. Je hebt de keuze uit diverse compleet uitgeruste modellen, van een buscamper en pick-upcamper tot grotere familiecampers. Canadream heeft een relatief nieuwe vloot, de meeste modellen zijn uit seizoen 2018-2019, met enkele campers uit 2017. Ook kun je kiezen voor de Run of Fleet: je huurt een camper tegen een gereduceerd tarief, maar Canadream bepaalt welke campertype je meekrijgt.

Flex-rates

Canadream werkt met het zogenaamde flex-rate-systeem, wat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. De vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Bijzonderheden

Bij Canadream zijn in 2019 transfers met de Canadream-shuttle inbegrepen van/naar de verhuurlocaties Calgary, Edmonton, Halifax, Toronto, Vancouver, Whitehorse en de luchthaven / luchthavenhotels. In Whitehorse zijn ook transfers mogelijk van/naar sommige downtown hotels. In 2020 moet je betalen voor de transfers in Halifax, Toronto, Montreal en Edmonton. In Whitehorse, Calgary en Vancouver krijg je een gedeeltelijke vergoeding. Tegen betaling kun je de camper extra vroeg of later inleveren. Het is ook mogelijk om GPS bij te huren.

Bekijk de video

Meer weten over Canadream?

Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan