Vraag offerte

Campermodellen van Cruise America

Logo Cruise AmericaCruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Men heeft vijf campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties in Amerika waar je de camper kunt ophalen en inleveren. De campers zijn nul tot zes seizoenen oud. Alle werknemers zijn sinds 2014 mede-eigenaar van het bedrijf en dat levert zeer toegewijd personeel op.

Familie-camper 19 ft20,3 feet / 6,2 meter

Deze compacte 19 feet camper is voorzien van alle gemakken, zoals een WC en douche. Ten opzichte van zijn grotere broers mist hij echter wel het vaste bed achterin. Er is één bed boven de bestuurderscabine (cab-over). De dinette is om te bouwen tot een bed geschikt voor een kind. In steden is de C-19 camper heel handig: je kunt hem overal parkeren.

Bekijk camper bij Cruise America

Cruise America familie-camper 19 ft

Familie-camper 21 ft


21,0 feet / 6,4 meter

Nieuw bij Cruise America! De Compact Plus-camper (C-21). Een smalle camper met alles er op en eraan. Hij past op een normale (Amerikaanse) parkeerplaats! Je zou het misschien niet verwachten, maar er is zelfs een keuken en badkamer aan boord en er kunnen vier personen in slapen. Er is een vast bed boven de bestuurderscabine en de eethoek kun je ombouwen tot twee extra slaapplaatsen. De C-21 is te huur op veel locaties, maar niet in elke stad. Vraag naar je reisadviseur naar de mogelijkheden.

Bekijk camper bij Cruise America

Cruise America familie-camper 21 ft

Familie-camper 25 ft24,9 feet / 7,6 meter

De C-25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. Er is een vast tweepersoons bed achter in de camper en een tweepersoons bed in de cab-over. De dinette van de C-25 is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. Bij ons kantoor in Zwolle hebben we deze camper staan. Kom eens een kijkje nemen in deze C-25 van Cruise America.

Bekijk camper bij Cruise America

Cruise America familie-camper 25 ft

Familie-camper 30 ft29,9 feet / 9,1 meter

De C-30 is de grootste camper van Cruise America. De camper biedt voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin van zes personen. Het tweepersoons bed achterin is af te sluiten tot een aparte slaapruimte. Naast het tweepersoons bed boven de bestuurderscabine zijn er twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een badkamer met douche en toilet.

Bekijk camper bij Cruise America

Cruise America familie-camper 30 ft

Vraag offerte

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan