Vraag offerte

Campermodellen van Cruise America

Logo Cruise AmericaCruise America is de grootste camperverhuurder van de Verenigde Staten. Men heeft vier campermodellen, die allemaal zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise America een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en een groot aantal locaties in Amerika waar je de camper kunt ophalen en inleveren. De campers zijn nul tot zes seizoenen oud. Alle werknemers zijn sinds 2014 mede-eigenaar van het bedrijf en dat levert zeer toegewijd personeel op.

Truck-camper 17 ft


20,3 feet / 6,2 meter

De T-17 is een pick-upcamper, ook wel truckcamper genoemd. Dit relatief kleine campermodel is gemakkelijk te besturen en rijdt zuiniger dan de C-klasse campers. De T-17 is van alle gemakken voorzien en heeft een keukentje, toilet en douche.

Voor 2022 is het model T-17 beperkt beschikbaar. Dit model is voorlopig alleen boekbaar vanaf de verhuurlocatie Anchorage.

Bekijk camper

Cruise America truck-camper 17 ft

Familie-camper 19 ft20,3 feet / 6,2 meter

Deze compacte 19 feet camper is voorzien van alle gemakken, zoals een WC en douche. Ten opzichte van zijn grotere broers mist hij echter wel het vaste bed achterin. Er is één bed boven de bestuurderscabine (cab-over). De dinette is om te bouwen tot een bed geschikt voor een kind. In steden is de C-19 camper heel handig: je kunt hem overal parkeren.

Bekijk camper

Cruise America familie-camper 19 ft

Familie-camper 21 ft


21,0 feet / 6,4 meter

Nieuw bij Cruise America! De Compact Plus-camper (C-21). Een smalle camper met alles er op en eraan. Hij past op een normale (Amerikaanse) parkeerplaats! Je zou het misschien niet verwachten, maar er is zelfs een keuken en badkamer aan boord en er kunnen vier personen in slapen. Er is een vast bed boven de bestuurderscabine en de eethoek kun je ombouwen tot twee extra slaapplaatsen. De C-21 is te huur in Zuidwest-Amerika: Los Angeles, Las Vegas, San Francisco en Phoenix.

Bekijk camper

Cruise America familie-camper 21 ft

Familie-camper 25 ft24,9 feet / 7,6 meter

De C-25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. Er is een vast tweepersoons bed achter in de camper en een tweepersoons bed in de cab-over. De dinette van de C-25 is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. Bij ons kantoor in Zwolle hebben we deze camper staan. Kom eens een kijkje nemen in deze C-25 van Cruise America.

Bekijk camper

Cruise America familie-camper 25 ft

Familie-camper 30 ft29,9 feet / 9,1 meter

De C-30 is de grootste camper van Cruise America. De camper biedt voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin van zes personen. Het tweepersoons bed achterin is af te sluiten tot een aparte slaapruimte. Naast het tweepersoons bed boven de bestuurderscabine zijn er twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een badkamer met douche en toilet.

Bekijk camper

Cruise America familie-camper 30 ft

Vraag offerte

Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!