Camperverhuurders Canada

In Canada zijn verschillende verhuurders. Ze verschillen van elkaar in aangeboden campertypes, aantal verhuurlocaties, leeftijd van de vloot, luxe van de campers en daarmee samenhangend: de prijs. Kijk goed in welke Canadese plaatsen de camperverhuurders gevestigd zijn. De ene camperverhuurder heeft meer locaties dan de andere. Kom je er niet uit? Mail of bel ons en we helpen je een camper te kiezen. Klik op een verhuurder om meer te lezen over de verhuurlocaties en campermodellen.

Cruise Canada

Cruise Canada is de grootste camperverhuurder van Canada en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Cruise Canada heeft vier campertypes en vijf verhuurlocaties: twee in West-Canada en drie in Oost-Canada.

Cruise Canada

Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management.

Fraserway

Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van de grote Canadese camperverhuurder Fraserway. Onder dit label worden campers van 2-4 jaar oud verhuurd. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Traveland RV

Traveland RV is een grote Canadese camperverhuurder die veel verschillende campertypes aanbiedt. Je kunt kiezen uit buscampers, C-klasse campers en Fifth Wheels. Alle campers zijn luxe uitgerust en nooit ouder dan één jaar. Traveland heeft een verhuurlocatie in Vancouver. Tegen betaling kun je een one-way naar Calgary maken.

Traveland RV
Bezoek onze stand op zaterdag 23 september op de
Meridian Travel Fair in Utrecht!
Boek nu je camper voor 2018!
Bekijk de vroegboekacties