Vraag offerte

Four Seasons

Logo Four SeasonsFour Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot drie jaar oud, met uitzondering van de Adventurer - die is twee tot vier jaar oud. Men legt de nadruk op service en heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Four Seasons heeft vijf verhuurlocaties. One-ways zijn niet mogelijk.

Nieuw in 2020

  • Luifels bij alle campers
  • Campingstoelen inbegrepen bij de camperinventaris Alle modellen met uitzondering van de Adventurer 4 zijn in 2017 of 2018 voor het eerst de weg op gegaan. Voor de Adventurer 4 is dat tussen 2016 en 2018.

Transfers

Bij Four Seasons zijn transfers per shuttlebus in Calgary, Edmonton en Halifax inbegrepen in de huurprijs. In Vancouver (Abbotsford) en Toronto worden kosten voor transfers berekend. Er zijn transfers mogelijk per shuttlebus van/naar de luchthaven en luchthavenhotels. Op de locaties Calgary, Edmonton en Halifax zijn er ook transfers mogelijk van/naar downtown hotels.

Extra opties

Bij Four Seasons kun je vooraf de volgende opties bijhuren:

  • GPS
  • Babystoeltje/kinderzitje*
  • WiFi-hotspot (50 MB per dag) lease note that the WiFi is only supported in the areas shown below, not in the United States
  • Campingstoel (in 2020 zijn ze inbegrepen in de camperinventaris)
    * In de campers Van Conversion en C-Small (MH-19) kunnen geen babystoeltje/kinderzitje worden geïnstalleerd.

Meer weten over Four Seasons?

Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!