Vraag offerte

Campermodellen van Meridian RV

Logo Meridian RVMeridian RV is een Canadese camperverhuurder. De verhuurlocatie is gevestigd in Vancouver. Er zijn vijf modellen te huur, vier C-klasse campers en een A-klasse camper (touringcarformaat). De campers zijn luxe: ze hebben allemaal een generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. De campers zijn maximaal drie seizoenen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en luxe ligstoelen.

C-Medium


23 - 25 ft / 7,1 - 7,6 meter

Deze camper heeft is iets langer dan de C-Small van Meridian RV (7,1-7,6 meter). Tip: de bedden in deze camper zijn in verhouding smal. Reis je met meer dan 2 personen? Kijk dan goed naar de afmetingen van de bedden en de beschikbare leefruimte.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

C-Large26 - 28 ft / 8,0 - 8,7 meter

Deze C-klasse camper van Meridian RV is heel geschikt voor gezinnen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Large

C-Xtra large30 - 33 ft / 9,1 - 10,0 meter

Dit is de grootste C-klasse camper van Meridian RV: Extra Large. De camper is heel geschikt voor gezinnen. Het vaste bed in deze camper is wat groter dan in de andere modellen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Xtra Large

A-Class31 ft / 9,4 meter

Hit the road met deze A-klasse camper. Deze camper van touringcarformaat heeft slaapplek voor vier volwassenen (kijk goed naar de afmetingen van de bedden!). Door de twee slide-outs heb je overdag erg veel ruimte in de camper. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian A class

Vraag offerte

Infodag met presentaties en camper, zaterdag 26 januari (Zwolle)
Meld je aan, vol = vol
€100 korting op camperhuur bij Cruise America
Boek t/m 17 januari