Vraag offerte

Campermodellen van Meridian RV

Logo Meridian RVMeridian RV is een Canadese camperverhuurder. De verhuurlocatie is gevestigd in Vancouver. Er zijn verschillende luxe en budget modellen te huur, het verschil is de leeftijd van de campers. De campers zijn maximaal 1 seizoen oud, het budgetmodel is maximaal drie seizoenen oud. De campers hebben allemaal een generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en luxe ligstoelen.

B-Class


23,6 feet / 7,2 meter

Deze compacte camper is van Meridian RV is ideaal voor 2 reizigers. Er is een vast bed en de meeste modellen hebben een slide-out voor extra leefruimte. Reis je met meer dan 2 personen? Kijk dan naar de andere modellen van Meridian RV.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

C-Medium


23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Deze camper heeft is iets langer dan de C-Small van Meridian RV (7,1-7,6 meter). Tip: de bedden in deze camper zijn in verhouding smal. Reis je met meer dan 2 personen? Kijk dan goed naar de afmetingen van de bedden en de beschikbare leefruimte.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

Budget model 2 personen


23,6 - 24,9 feet / 7,2 - 7,6 meter

Deze camper is het interessant geprijsde budget model voor maximaal 2 personen. Je krijgt ter plaatse een B-class of C-Medium camper toegewezen van modeljaar 2019. Tip: de bedden in deze camper zijn in verhouding smal, kijk goed naar de afmetingen.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

C-Large26,2 - 28,5 feet / 8,0 - 8,7 meter

Deze C-klasse camper van Meridian RV is heel geschikt voor gezinnen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Large

C-Xtra large29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

Dit is de grootste C-klasse camper van Meridian RV: Extra Large. De camper is heel geschikt voor gezinnen. Het vaste bed in deze camper is wat groter dan in de andere modellen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Xtra Large

Budget model 5 personen26,2 - 32,8 feet / 8,0 - 10,0 meter

Deze camper is het interessant geprijsde budget model voor maximaal 5 personen. Je krijgt ter plaatse een C-Large of C-Xtra large camper toegewezen van modeljaar 2019. Tip: de bedden in deze camper zijn in verhouding smal, kijk goed naar de afmetingen. Dit model is beschikbaar vanaf april 2021.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

Vraag offerte

Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!