Camperhuur Meridian RV: verzekeringen

Logo Meridian RVDe camperhuur is inclusief een Third Party Liability-verzekering (aansprakelijkheidsverzekering) en een Limited Risk CDR Plan ; deze verzekering heeft een eigen risico van $1500 per gebeurtenis. Je betaalt een borg van $1500. Let op: schade aan bijvoorbeeld het interieur, het zonnescherm en de slide-out vallen niet onder de verzekering. Indien een schade geclaimd wordt bij de verzekering van Meridian RV betaal je altijd $100 administratiekosten. Het kan tot 5 werkdagen duren dat de borg teruggestort wordt indien er schade aan de camper is die niet onder de verzekering valt. De verhuurmaatschappij zal eerst een schatting van de reparatiekosten willen bepalen.

Het is mogelijk het eigen risico van $1500 per gebeurtenis af te dekken middels de eigen risico-verzekering van De Europeesche (zonder WA). Informeer bij Tioga Tours naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan