Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Yukon (Whitehorse)

Camper huren in Yukon? Jouw camperrondreis begint dan in Whitehorse! Whitehorse is de hoofdstad van de Canadese territory Yukon. Vanuit Whitehorse kun je campers huren bij Fraserway en Canadream. Je hebt bij deze verhuurders de keuze uit verschillende huurcampers. Bedwing de Dempster Highway bij Dawson City, kijk je ogen uit op de Top of the World Highway (Alaska) en wandel door de ruige natuur van Kluane National Park.

Snel naar

Noorderlicht bij camperhuur Yukon Camperhuur Yukon Fraserway

Veelgestelde vragen camperhuur Yukon (Whitehorse)

Welke camperverhuurders zijn er in Yukon?

In Yukon is de keuze qua camper huren wat minder groot dan in bijvoorbeeld West-Canada. In Whitehorse, de hoofdstad van Yukon, kun je een camper huren bij Canadream of Fraserway. Bij Canadream mag je one-ways maken van en naar Whitehorse. Dit betekent dat je de camper ophaalt/inlevert op een van de andere locaties van Canadream. Je betaalt bij een one-way altijd one-waykosten. Informeer bij ons naar de kosten en leuke routes! Bij Fraserway zijn one-ways van en naar Whitehorse niet toegestaan. Zij hebben in het voor- en najaar soms speciale aanbiedingen waarbij dit tijdelijk wél mogelijk is.

Welke campers kan ik huren in Yukon?

In Whitehorse huur je campers bij Canadream en Fraserway. Tip: in de Yukon zijn sommige wegen dirt roads. Voorbeelden zijn de Dempster Highway en (een deel van) de Top of the World Highway. Populaire campers zijn daarom de truck-campers (campers met pick-up), omdat het leefgedeelte gescheiden is van de cabine. Zo heb je geen last van rammelend bestek en zit je comfortabel in de pick-up. Met de grotere familiecampers kun je ook prima door de Yukon toeren, maar houd dan wel rekening met de wegen op de route.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in de Yukon?

Voor nog meer antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Amerika kun je kijken in onze vraagbaak. Hier lees je meer over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera. Voor specifieke informatie over de verhuurders, kijk je op de betreffende pagina van die verhuurder, bij 'Praktische informatie'.

Vraag een vrijblijvende offerte

Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!
{{javascripts}}