Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren Yukon (Canada)

Camper huren in de Yukon in Canada? Jouw camperrondreis begint dan in Whitehorse! Whitehorse is de hoofdstad van de Canadese territory Yukon. Vanuit Whitehorse kun je campers huren bij Fraserway en Canadream. Je hebt bij deze Canadese verhuurders de keuze uit verschillende huurcampers. Bedwing de Dempster Highway bij Dawson City, kijk je ogen uit op de Top of the World Highway (Alaska) en wandel door de ruige natuur van Kluane National Park.

Snel naar

Noorderlicht bij camperhuur Yukon Camperhuur Yukon Fraserway

Veelgestelde vragen camperhuur Yukon (Canada)

Welke camperverhuurders zijn er in Yukon?

In Yukon is de keuze qua camper huren wat minder groot dan in bijvoorbeeld West-Canada. In Whitehorse, de hoofdstad van Yukon, kun je een camper huren bij Canadream of Fraserway. Bij Canadream mag je one-ways maken van en naar Whitehorse. Dit betekent dat je de camper ophaalt/inlevert op een van de andere locaties van Canadream. Je betaalt bij een one-way altijd one-waykosten. Informeer bij ons naar de kosten en leuke routes! Bij Fraserway zijn one-ways van en naar Whitehorse niet toegestaan. Zij hebben in het voor- en najaar soms speciale aanbiedingen waarbij dit tijdelijk wél mogelijk is.

Welke campers kan ik huren in Yukon?

In Whitehorse huur je campers bij Canadream en Fraserway. Tip: in de Yukon zijn sommige wegen dirt roads. Voorbeelden zijn de Dempster Highway en (een deel van) de Top of the World Highway. Populaire campers zijn daarom de truck-campers (campers met pick-up), omdat het leefgedeelte gescheiden is van de cabine. Zo heb je geen last van rammelend bestek en zit je comfortabel in de pick-up. Met de grotere familiecampers kun je ook prima door de Yukon toeren, maar houd dan wel rekening met de wegen op de route.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in de Yukon?

Voor nog meer antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Amerika kun je kijken in onze vraagbaak. Hier lees je meer over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera. Voor specifieke informatie over de verhuurders, kijk je op de betreffende pagina van die verhuurder, bij 'Praktische informatie'.

Wat zijn mooie camperreizen door Yukon?

Huur je een camper in Yukon, dan begint jouw reis in Whitehorse. Bekijk onze route camperrondreis The Yukon eens voor een idee van de hoogtepunten van deze territory. Deze camperreis neemt je mee naar ongerepte landschappen en werpt je terug in de tijd van de goudzoekers. In Dawson City herinneren veel namen aan deze onstuimige periode. Van de Red Feather Saloon tot Klondike Kate's. Rijd de Dempster Highway over de toendra en vergaap je aan de magische uitzichten. De meeste huurcampers mogen over de Dempster Highway rijden. Kijk bij jouw verhuurder onder de praktische info, kopje 'Restricties'.

Vraag een vrijblijvende offerte
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}