Stockton, Californië

Lodi Vineyard, Stockton Tussen San Francisco en Sacramento, in de staat Californië, ligt de plaats Stockton. Stockton heeft een leuke haven en je kunt er prima shoppen aan de Miracle Mile en het Lincoln Center. Rondom Stockton zijn diverse wijnhuizen waar de Lodi-wijn wordt gemaakt.

Bezienswaardigheden & Activiteiten

Miracle Mile

In deze voetgangersvriendelijke straat vind je winkels, restaurants, cafeetjes en kleine kunstgalerieën. Je kunt in Miracle Mile terecht voor een kop koffie, je avondmaaltijd of een leuke avond uit. Miracle Mile strekt zich uit tussen Pacific Avenue, Alpine en Harding Avenue. Ieder jaar op vier juli wordt hier een grote Fourth of July-parade gehouden.

Stockton Hotel

Lincoln Center

Wie bij het Lincoln Center aan een historisch centrum of museum denkt, heeft het mis. Lincoln Center is een typisch Amerikaanse mall met wel honderd winkels. Je herkent het shopwalhalla aan de borden met de grote L. Je kunt hier terecht voor souvenirs, kleding, schoenen en dagelijkse boodschappen.

Lincoln Center, Stockton

Haven & downtown

Het oudste stadsdeel van Stockton ligt aan de haven. In Downtown Stockton vind je historische gebouwen, pleinen en stadsparken. Voor cultuur en historie kun je terecht in het Haggin Museum, met negentiende-eeuwse kunst uit Amerika en Europa. Ook leer je er van alles over de regionale geschiedenis.

Haggin Museum, Stockton

Farmers Market

Rond Stockton vind je diverse wijngaarden en boerderijen. De bodem is er rijk en het klimaat is aangenaam. Je kunt een pompoendoolhof opzoeken, een tour volgen over een boerderij, zelf fruit plukken, genieten van verse producten in een boerencafé of een van de vele wijnhuizen bezoeken. Ook is het een aanrader om een van de vele boerenmarkten te bezoeken, waar je vers fruit en lokale groenten kunt kopen.

Farmers Market, Stockton

Omgeving

Bezienswaardigheden Stockton Vanaf Stockton is het ongeveer anderhalf uur rijden naar San Francisco, San José en Silicon Valley.

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan