Blowing Rock, North Carolina

Blowing Rock North Carolina De immense overhangende rotsformatie, de Blowing Rock, is een unieke rots die zijn naam te danken heeft aan het fluitende geluid, veroorzaakt door windvlagen langs de rotswand. Vanaf Blowing Rock heb je een schitterend uitzicht over de Johns River Gorge, Pisgah Forest en Grandfather Mountain.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Grandfather Mountain

Een andere populaire bezienswaardigheid in de buurt is Grandfather Mountain (Milepost 305). Wandel over de Mile High Swinging Bridge en bekijk beren, vossen en adelaars in de bijbehorende dierentuin.

Grandfather Mountain bij Blowing Rock North Carolina

Tweetsie Railroad

Vooral families vinden attractiepark Tweetsie Railroad een gezellig uitje. Er zijn diverse attracties zoals een carrousel, familieachtbaan en je kunt een tocht met een stoomtrein maken. Vanaf de stoeltjeslift geniet je van het weidse uitzicht over de Appalachen.

Tweetsie Railroad bij Blowing Rock North Carolina

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!