Blowing Rock, North Carolina

Blowing Rock North Carolina De immense overhangende rotsformatie, de Blowing Rock, is een unieke rots die zijn naam te danken heeft aan het fluitende geluid, veroorzaakt door windvlagen langs de rotswand. Vanaf Blowing Rock heb je een schitterend uitzicht over de Johns River Gorge, Pisgah Forest en Grandfather Mountain.

Grandfather Mountain bij Blowing Rock North Carolina Een andere populaire bezienswaardigheid in de buurt is Grandfather Mountain (Milepost 305). Wandel over de Mile High Swinging Bridge en bekijk beren, vossen en adelaars in de bijbehorende dierentuin.

Tweetsie Railroad bij Blowing Rock North Carolina Vooral families vinden attractiepark Tweetsie Railroad een gezellig uitje. Er zijn diverse attracties zoals een carrousel, familieachtbaan en je kunt een tocht met een stoomtrein maken. Vanaf de stoeltjeslift geniet je van het weidse uitzicht over de Appalachen.

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!