Quail Creek State Park, Utah

Quail Creek State Park Utah Dit kleinschalige staatspark ligt aan een meer omgeven door een prachtig landschap van rode rotsformaties. Een heerlijke locatie om te overnachten en te genieten van de rust en ruimte. In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden voor het maken van een prachtige wandeltocht. Ontdek het dichtbij gelegen Red Cliffs National Conservation Area. Een beschermd leefgebied met prachtige natuur en wandelingtocten langs imposante rotsformaties.

Bezienswaardigheden & Activiteiten

Red Cliffs National Conservation Area

Het beschermde natuurgebied biedt veel mogelijkheden voor recreatie. Maak een keus uit het grote aanbod van wandeltochten Eén van de trails gaat zelfs langs rotstekeningen en voetafdrukken van dinosaurussen. Geniet van de prachtige vergezichten en de fascinerende rotsformaties. De Red Reef Trail brengt je via een kleine klim bij een zwempoel te midden van de rode rotsen

Quail Creek State Park

Trails

De Babylon Arch Trailhead begint aan het eindpunt van de 900 N Road. Een zanderig pad langs prachtige rode zandformaties naar de Babylon boog en de Vrigin River. De Trailhead Yant Flat is een gemakkelijke wandeling naar rode steenformaties met dambord zandsteen, sleuven en golven. Vanaf een uitkijkpunt heb je prachtig uitzicht over St. George.

Red Reef Trail

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!