Willowwind RV Park Hurricane, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Willowwind RV Park
80 South 1150 West
Hurricane Utah 84737
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.1754491, -113.3098404

Telefoonnummer:
+1 435-635-4154

Website:
willowwindrvpark.com/

E-mailadres:
willowindcommunity@beyondbb.com


Good Sam camping met kortingsmogelijkheden voor ANWB leden.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: $ 80 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 30-05-2023 door

Zeer mooie RV park. Op onze rondreis stak deze RV de beste din onze visie. Zeer mooi, ruim en netjes aangelegd en veel groen en begroeiing op het park. Vriendelijke en behulpzaam personeel en je wordt begeleid naar de plek .Keurig aangelegde plekken tussen de bomen. Ook sanitair prima en schoon. Als er al een nadeel te benoemen is dan is dat het feit dat er geen zwembad aanwezig is. Verder een top Rv park wat ons betreft.

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 03-04-2019 door

Na het ophalen van de camper in Henderson, Las Vegas, was dit onze eerste Campground op doorreis naar Zion. Al hoewel de receptie gesloten was hebben we een plekje gevonden. Dit werd ons de volgende morgen in dank afgenomen. Geen gebruik gemaakt van de hook-up faciliteiten, deze waren afgesloten. De volgende dag verder gegaan. Tip. We hadden wel op de plek naast het sanitair gebouw mogen staat en deze was ook goedkoper geweest.

Kosten per nacht: $61.55

Bezocht op 27-09-2018 door

Een camping midden in de stad Hurricane, maar toch een heel gezellige en schaduwrijke camping, met mooie ruime plekken en een heel goed wifi netwerk. Heel goed geschikt na een bezoek aan Zion National Park. Restaurants en winkels op loopafstand.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 23-08-2018 door

Je verwacht het niet midden in Hurricane, Utah, maar dit is een prachtig RV Park! Schaduwrijk met veel groen en prima faciliteiten. Vriendelijk en behulpzaam personeel en de beste Wifi tot dusver tijdens onze reis. Goed voor een tussenstop onderweg naar Vegas of Zion/Bryce NP. Diverse restaurants en winkels op loopafstand. Enige minpuntje is dat er geen zwembad is, het kan er behoorlijk heet zijn!

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 24-05-2018 door

Mooie camping mochten de campings in Springdale vol zitten. Aardige eigenaren en netjes onderhouden met veel gras. Weinig voorzieningen voor kinderen maar wel allemaal netjes ook toiletgebouw. Ook wel wat longstay gasten op de camping

Bezocht op 04-08-2016 door

Na de slechte ervaring op Crazy Horse RV Park in Kanab, was dit het andere uiterste! We zochten een camping tussen Zion en Las Vegas (waar we de camper in moesten leveren) en kwamen hier uit.

Dit is een camping waar bijna alleen gepensioneerden staan met honden. Het toiletgebouw was het allerschoonste wat ik ooit gezien heb! De WiFi was supersterk. Onze 22foot RV was ongeveer de helft van de maat van de meeste RV's die daar stonden - waar dan ook nog vaak een auto achter hing...

Zeer veel schaduw, maar volgens de camping regels mag je niet eens spelen op de paden. Met echte straatnamen... Dus geen camping voor kinderen - die waren ook absoluut niet welkom in de gym.

Wij zaten naast het toiletgebouw, waar ook een "dog douche" was - heel sterk.

Prima camping dus voor 1 nacht als je schaduw, rust, WiFi, de mooiste laundromat facilities en toilet gebouw wilt.

Extra kinderen kostten trouwens USD5 per persoon, en dan tax - dus we waren net boven de USD50 kwijt.

Kosten per nacht: $32

door op 12-07-2015

Erg mooie en goed onderhouden camping. Veel bomen voor schaduw, ruime camperplaatsen, zeer verzorgd sanitair. Half uur rijden naar Zion. Hook up plaats voor $35 (excl tax).

door op 02-07-2015

Vrije plek uitgezocht aan de hand van de lijst bij de receptie, 1 restroom in onderhoud.

door op 21-11-2014

22/09/2014 Verzorgde camping. Mooie ruime plaatsen. Laat aangekomen. Zelf plaats gekozen. Voldoende vrije plaatsen. Sanitair OK. Vriendelijke mensen.

door op 30-08-2012

Basic schaduwrijke campground met veel permanente bewoners. Kinderen zijn hier (bijna) niet, en hier zijn dan ook geen faciliteiten voor (zoals zwembad, speeltuintje e.d.) Voor een overnachting goed te doen, maar langer dan één nacht voor ons niet. Wel erg vriendelijke eigenaren

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan