Catalina State Park Oro Valley, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Catalina State Park
11625 North Oracle Road
Oro Valley Arizona 85737
Verenigde Staten

GPS-locatie:
32.41679464, -110.93762398

Telefoonnummer:
+1 520-628-5798

Website:
azstateparks.com/catalina


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Winkel

Overige faciliteiten

Hele jaar geopend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-08-2022 door

Prachtige camping met schoon sanitair.Loop B heeft WiFi en de douches daar kun je afstellen op temperatuur, dat kan niet op campground A. Vannacht noodweer gehad en nu zitten we vast. Niemand kan het park meer in of uit. Ik hoop dat ze de weg morgen begaanbaar krijgen. We wilden naar Tucson, maar dat kan dus niet. De camphost komt langs als we weer uit het park kunnen. Dus: prachtig park, maar bij regen en onweer even bedenken dat je een paar dagen vast kunt zitten. Tussen half juli en eind september hebben ze de moessons en dan kun je flashfloofs verwachten.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 19-05-2022 door

Erg mooie Campground midden in de natuur, maar toch dicht bij winkels zoals bv een Wallmarkt en benzinepomp. Goed Toiletgebouw met schone douches en Wifi. De prijs die wij betaald hebben was voor een ruime plek zonder faciliteiten en inclusief internet reserveringskosten.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 31-05-2020 door

Wij zijn er maar één nacht geweest, maar het ziet er leuk uit. Er zaten prairiehondjes om de camper heen en er is een Walmart vlakbij. Wij hadden electric hook-up, wat wel handig is in verband met de airco. Het kan daar ontzettend heet worden namelijk.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 09-10-2018 door

Prima camping , erg rustig op dat moment. Mooi tussen lage begroeiing.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 19-04-2018 door

Mooie campground met grote open plaatsen. We hadden water en electriciteit. Centrale dumpsite. Restrooms met douches aanwezig. Vanaf de campground kun je mooie wandelingen maken. Ook verderop zijn erg mooie hikes te maken.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 17-10-2017 door

We waren al eerder in dit State Park en daarom besloten we om er deze reis te kamperen. De plekken zijn ontzettend groot en liggen ruim uit elkaar. Het sanitair (met douches) was meer dan voldoende en schoon. We hadden zelfs wifi op de camping, wat niet op hun site vermeld staat. De ligging is rustig en toch vlakbij voorzieningen. Mooie wandelingen in dit state park.

Kosten per nacht: $30

door op 27-02-2013

Mooi gelegen aan de Catalina Mountains. Zeer ruime plekken. Deze campground had werkelijk prachtig sanitair. Dichtbij de Walmart en restaurants. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Tucson, Sonora Desert museum en Saguaro NP. Wildlife op de campground. 's Avonds hoor de coyotes huilen. Elektra en wateraansluiting. Dumpstation, 25 dollar per nacht.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan